Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
16 dage siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
3 dage siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
12 dage siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 25 dage siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 24 dage siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Nu har jeg bestilt billetten til Norge, så er det bare med at komme af sted ;-) Kom til at tænke på at jeg ALDRIG har fløjet alene…HJÆLP… Claus spøgte med – at nu er det ikke noget med at tage den forkerte udgang, og så ringe hjem fra Tunesien ;-)

Min søn erklærede at han måske ikke er jomfru mere, efter at have været på weekend hos hans kæreste ! Jeg kunne ikke lade være med at grine af den bramfri måde han fik det sagt, og spurte - om han havde været i seng med hende. Jaha svarede han - men jeg brugte altså også gummi ! Stor dreng André ;-)
Han har flere gange taget fusen på mig og stillet spørgsmål hvor andre ” Alm ” børn nok ville bruge hinanden eller læse om emnet, end at spørge mor ! Samtidig vil han gerne prale af hans bedrifter, som i dag, eller som dengang han havde fået lov til at låne en knallert af en voksen. Den voksen blev MEGET lille efter han havde haft mig i røret. Jeg tror at André var ca. 12 år dengang.
Han har spurt lov til at blive hjemme til vi skal i retten på onsdag. Det er ved at komme tæt på, og han er begyndt at spekulere på – hvad der skal ske ! Hvis de ikke har planlagt noget på gården, så er det i orden for mig.

Min far har ikke kunne overskue at bringe de papir i orden, og jeg fandt i dag ud af, at hvis de ikke er i orden senest 3 mdr. efter en ny bil er på gaden, så inddrages bevillingen. Det er på onsdag i næste uge, så jeg ordner det for ham på mandag !
Vi har altid haft en arbejdsfordeling hvor jeg står for den indvendige del af bilen, og han står for vask og tankning. Men i den tid jeg har kørt efter min sygemelding, har han ikke vasket den en eneste gang. Det er som om at han har mistet gejsten, og gået i baglås.

Jeg fik kun sovet 2 timer sidste nat og så en time i formiddag, hvor jeg ikke rigtig faldt i søvn, men lå og blundede. Det er rent ud sagt – skide træls, og savner jeg mit gamle sovehjerte. Suk

Jeg vil i bad, og så i seng. Farmand kommer og henter mig kl. 03.30. Hmm det er jo lige om lidt !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har taget beslutningen er publiceret 19/08-2005 21:28 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.