Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
savføre
Peter
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 17 dage siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Ja det var dagens ” kærlige ” kommentar fra min mand, efter jeg endnu engang havde brugt ham som hakkebræt ! Jeg blev chokeret og stum over hans reaktion… Ham som plejer at sige - at hvis alle koner var ligeså omgængelige som jeg, så ville der ingen skilsmisser være, og så kalder ham mig sure mokke. Hmm

Jeg har nok også været rimelig urimelig de sidste dage, og så alligevel ikke. Det har irriteret mig grænseløst, at når golfsæsonen begynder så er der andet som bliver skubbet til side. Han har min fulde accept til sin interesse, og jeg ” prøver ” efter bedste evne også at forstå og lytte, når han enten nedslået eller jublende glad kommer hjem og referere fra dagens tur !

Jeg forlanger og forventer ikke andet af ham, end det vi har en fast aftale om. ( Min motto –Hvorfor bede andre om noget, som man selv kan gøre ! ) Hans faste punkter hedder – madlavning, gulvvask og slå græs. Selvfølgelig hjælper han også til med andet her hjemme, men det er ikke noget jeg tager for givet. Men påskønner og værdsætter at han gør !

Det som ligesom har udløst denne sure mokke, er græsslåningen ! Jeg kan sagtens selv slå den, men det bliver ofte med rygsmerter som resultat, så derfor er det HANS job ! Jeg synes græsset var blevet lidt mere end lang, og havde kommet med små bemærkninger vedr. dette. Men efter at have hørt på – ”det skal jeg nok ” i over en uge, så blev de små bemærkninger til sure opstød.

Gæt hvem som har slået græsset ;-)

Jeg har for første gang i de 3 år André har boet på gården valgt, at beholde ham hjemme. De så helst at han kom der ned i dag, men jeg føler at han har brug for at have det lidt på afstand. André spurte allerede før han kom hjem på weekend, om han kunne blive hjemme til vi skal i retten på onsdag, men jeg sagde - at det måtte vi tale om når han kom hjem. Han fortalte at ” plejemor og far ” var på weekendbesøg hos deres datter, og først ville være tilbage søndag.
Efter at jeg havde givet ham lov havde han sendt flere sms´er til konen og spurt om det var i orden, og endda ringet til en af de ansatte. Jeg ville ikke kontakte stedet før i dag, da de skulle have lov til at holde weekend, men konen kom i forkøbet og ringede til mig. Hun var lidt muggen, idet at aftaler skulle foregå dem og mig imellem, og ikke igennem André ! Jamen herre gud - jeg kan ikke være over ham hele tiden, og vide at han havde sendt de sms !
Hun kom også med en kommentar om ” hans pligter ” på gården, men at det i den sidste ende jo var min beslutning ! Jeg valgte at ignorere det, og fastholdt at han blev hjemme.
Han er i en situation hvor jeg gerne vil kunne være der og favne ham, hvis tanker og bekymringer fylder for meget. Det må de have forståelse for !

Michelle er lige kommet ind af døren. Hun ringede og spurte om hun måtte spise med, da hendes far skulle have damebesøg ;-) Jeg kunne ikke lade være med at grine, og selvfølgelig kunne hun det.
Han har ikke rigtig haft et længere bekendtskab siden vi var sammen, og det er efterhånden et par dage siden ( ca. 16 år ). Jeg må virkelig have skræmt ham fra vid og sans dengang ;-) Han er en rigtig sød fyr, og jeg ønsker ham kun det bedste.

Jeg har ikke sovet så godt de sidste dage. Enten har jeg ikke kunne finde ro, eller er jeg vågnet flere gange i løbet af natten. Jeg bruger fjernsynet som ” godnat historie ” og finder en kanal hvor jeg lytter mig i søvn. Derved undgår jeg at blive fanget af tanker og spekulationer. Jeg er jo så nysgerrig, og gerne vil høre hvad der bliver sagt ;-) Normalt går der ikke lang tid før jeg sover, men min lille ” tricks ” har ikke været til meget gavn på det sidste ! Øv

Køkkenchefen er blevet i bedre humør, og jeg ” tror ” at jeg er tilgivet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sure mokke er publiceret 21/08-2005 18:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.