18 år siden

jeg vil ikke. Fat det. !

Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
12 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Åhja...

så begynder 9. vist rigtigt...som de siger...med fester...

Men ej da for en dag igår...hehe..og idag...:)

Kom hjem fra skidekold og hygsom kanotur torsdag, og gik direkte i seng - sov fast i 13 timer! Hurra for fridage... Fandt så pludselig ud af at Andreas endelig havde tid, så tog ud til ham. I en allerhelvedes fart, med 10mins varsel -- jeg VILLE bare snakke med ham inden han stak af igen...

Vi listede lidt om den varme grød, men så fik jeg ret diplomatisk taget hul på bylden...og ja...forhold slut...
Egentlig mærkeligt som det føles. I 7 måneder har jeg kun tænkt på ham, men nu...

Jeg var så ked af det, af at han ikke skrev mere og at jeg jo godt kunne regne ud at det var slut...men da vi så talte om det stille og roligt og enedes om at stoppe, føltes det rigtigt. Som om det var mig, der var gået kold i det. Faktisk rart, for så ved jeg at vi holder...som venner..ikke bare det der pis med at den ene siger "jeg slår op, men vi er venner" og så taler man aldrig sammen mere...

Nå, så havde jeg travlt igen, skulle hjem til Blop og snakkede længe om klassen og kanoturen og følelser. Utroligt så dybt man kan komme under overfladen hvis man gi'r sig tid - for en måned siden kendte vi nærmest ikke hinanden, nu er det som om vi er 2i1...virkelig dejligt med personer som hende, som man altid kan komme til og ringe til og snakke med...og få kritik af, hvis man er ude i noget lort...hun er den bedste...

Så kom Mie og vi fjollede rundt, blop fik bare de lækreste krøller med sit "carmen curlers"sæt, det er squ nærmest en antikvitet, med original indpakning og det hele!
Og så afsted på Train til sodavandsdisko, for første gang var det faktisk vildt sjovt - og hey, der var faktisk 8.klasser derinde der var lavere end mig!! Triumf!!!

Dansede dejligt tæt med Pingo - hvor er det dog ekstremt som den fyr virker på mig, kommer tilbage efter et år og tryller igen...suk...den krop altså...
hehe... og så var det hjem til Pingo til fest, sådan lød invitationen i al fald.
Men det viste sig at være fuldstændig misforståelse fra min side af...

Folk var ikke kommet for at hygge eller danse eller snakke, som naive mig havde troet...nææh, de kom for at blive fulde og skæve og knække sig og gå i gulvet. Vandpiben med vodka i gik rundt, smøger i læssevis blev kæderøget og der var øl og smirnoff over det hele.

Ok, de drikker.
Men når der kommer en hen og forsøger at overtale mig til at smage. Og blir ved. Og ved. og forsøger at presse mig og Mie til at indånde diverse giftige dampe, så starter det altså en alarm - vææk...væææk...væææææææææææææk!!!!
Følte mig på en eller anden måde skuffet og svigtet, da fyre som jeg respekterer prøvede at overgå hinanden ved at dræbe hjerneceller - de er da ikke engang 15, halvdelen!- Og vise sig ved at stikke den forbandede pibe hen i hovedet på nogen, der ikke vil være med.

Det bestemmer man da selv...og at de prøvede med gruppepres. EIJ hvor blev jeg rasende! En ting er at foreslå eller tilbyde, men hvis nogen kommer med "er du bange" eller "taber" så er det for lavt. Hvis folk nu ikke har psyke til at blive vrede? Eller gå? Hvad gør de så? Jeg måtte redde Mie og så tog vi ellers hurtigt bussen til byen, fulgt af "tabere" og "kylinger" fra en flok hjernedøde halvfulde aber. Øv. Der røg al respekt for Håppe. Og Nickie. Og alle de andre paphoveder. ØV.

Nå, men fik snakket lidt med Pjevs i byen, min bedste ven på weekend fra efterskolen. Han var ikke fuld, men det var hans venner - inklusive min netop erhvervede x. Fik hurtigt pjevs til at gelejde ham hjem, en dreng der ligner en 10årig skal altså ikke rende stangstiv rundt i festugen...så aftenen sluttede lidt dumt.

Blir så gal når folk ikke forstår et nej. det eneste jeg kan glæde mig over, på menneskets primitive måde, er, at de alle som én ligger og hyler på stilhed og vand i hver deres seng idag. Mens deres forældre ryster på hovedet. Og griner lidt. For det er de selv ude om.

Godt jeg kan sige nej...

Qnuzz

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget jeg vil ikke. Fat det. ! er publiceret 27/08-2005 15:05 af vandmand.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.