18 år siden

vej åå vinduer der skal vaskes NU

Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 13 dage siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Dagene flyver afsted åååå dagbog ja det får jeg næsten aldrig skrevet, ender som regl med at jeg åbner fyldepennen og læser andres liv, ååå idet jeg gør det glemmer jeg helt mit eget.

Har lige været et par dage i det nordjyske uden at nå at få set til mine børn hmmm(( ja jeg skulle arbejde eftermiddag aften fik faktisk også natskib. ååå ja børnene var jo i skole om formiddagen.

Fredag brugte jeg til at få lavet afløbs rende på skovvejen til mit sommerhus håber det kan stoppe floden der plejer at løbe ned af vejen ååå gøre vejen lidt mere farbar i vinterperioden.

Naboen kom forbi sagde at nu kom gruset hun havde bestilt til vejen sikkert snart, jeg er glad ved at jeg igen fik sat ord på at jeg ikke har tænkt mig at betale mere end 3000 kr til grus til vejen lige meget hvad de har af ønsker for at lave vejen til en luksusudgave.
Hun fortalte om klager fra posten der havde fået ødelagt et dæk på vores vej, jeg svarede at det er mærkeligt alle de (oficielle) klager hun får over vejen ikke bliver sendt til mig også som også har del i denne private fællesvej. Ligeledes havde jeg jo intet hørt da hun for måneder siden snakkede om Komunen ville fortage vejsyn ååå politiet der ville spærre indkørslerne hos dem der ikke ville betale deres til vejen. Hmmm jeg vælger hvis slet ikke at tage hende seriøst.

Så fik jeg startet lidt på mit store vindusparti til den kommende udestue i sommerhuset håber det bliver færdig inden næste sommer, hvis det gør invitere jeg jer alle til sommertræf.

Nå jeg skal lige hilse på husets gæster ååå så har jeg lovet at vaske vinduerne sååå alle på vejen kan se hvor fint der ser ud herinde i huset efter en dejlig pige har været her ååå taget alt skræld ååå støv.

TAK FOR DET N

Kan i alle have en god weekend

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget vej åå vinduer der skal vaskes NU er publiceret 10/09-2005 15:35 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.