18 år siden

Fed uge med de kendte!

Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Det har bare været nogle fede dage. Jeg har været på københavnertur med klassen, og ja, det var FEDT!
Ud over jeg var til gallapremiere på the Constant Gardener, var jeg til optagelse på Grib microfonen med Casper Christensen samt nogle kendte gæster, som jeg ikke tror jeg må oplyse navnene på, men det var sjovt. Jeg så også Bubber - underligt at han ligepludseligt gik foran mig;-)
En anden ting er at Sisse Babett Knudsen stod lige unden for Grand Teatret da vi skulle derind for at se Det levende slot (fed film forresten). Grith fra min klasse fik øje på hende lige som hun havde taget en slurk saftevand, og blev så overrasket at hun var ved at få det i den forkerte hals. Det var ikke så lidt fun det dér!

Vi var til middag med Loke Havn, men middagen gik ikke helt stille af sig, bl.a. var der jo gratis drikkevarer så der var en enkelt eller 2 der fik lidt for meget. - Ikke mig selvfølgelig, jeg var istedet den der fik lov at tage sig at en stor-syg veninde. Næste morgen afsluttede hun turen og tog hjem til Odense igen.

Frynsegoder faldt der også lidt af. Et lækkert Biograf-pas til at komme gratis ind i Odenses biografer mandag til torsdag. Et par fribilletter til Grand Teateret i København, en CD med de nyeste udgivelser og filmplakater til den store guldmedalje - dem var der dog nogen der glemte i Sunset i kbh. Så ser du et mistænkeligt plakatrør stå der, så bare rolig - det indeholder kun harmløse plakater som der er nogle der ærgrer sig gul og blå over at have glemt. Jeg selv fik 8 plakater med hjem, den ene, Madagaskar, gav jeg til min lillesøster (17 år), en giver jeg til klassen og resten... ER MINE hehehe... Lækre plakater ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fed uge med de kendte! er publiceret 18/09-2005 21:35 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.