18 år siden

digtere er sindssyge...

The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Nu har vi haft om guldalderen i historie det sidste halve år...og fået det i dansk som emne nu også...kan de da ikke fordele det lidt--? det er da spændende nok, men det er altså ikke kun romantikerne der har kunnet skrive. Jeg er ved at få H.C.-flip. Han er alle steder, hele tiden, konstant - og jooo, han var da god, men slap nu aaaaf...gider bare ikke høre lovprisninger om ham...

Men dagens kommentar kom altså fra T i dansktimen; vi læste Hosekræmmeren og skulle snakke lidt om den og analysere(jeg-hader-det!!!!!) og et af punkterne i analysemodellen er forfatterportræt. T kiggede lidt på punktet, tænkte lidt, kiggede i teksten og sagde så til læreren: "hm...ja..altså, forfatteren var jo nok sindssyg, altså, jeg mener det er digtere jo, ik'...?"

...Jeg var ret tæt på at sige noget spidst, men på den anden side lød det kært...han var meget sikker på sig selv, og der gik lidt tid før han fik ud af læreren hvorfor folk var flade af grin...hihi...hm...måske er der lidt om det...der er i hvert fald ikke langt fra god fantasi og psykisk syge, meen jeg synes nu lige det var at stramme den en anelse ;)

Qnuzz og smil

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget digtere er sindssyge... er publiceret 19/09-2005 15:08 af vandmand.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.