18 år siden

Forlagsshow med fjender...

Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Py ha.
Er lige kommet hjem fra Forlagsshow på Søpavillionen. Hvilket faktisk var ganske interesandt. Af forfattere var bla. Jane Aamund & Helle Helle, som jeg begge syntes er virkelig dygtige.
Det der til gengæld ikke var så skide hamrende intersandt, var at jeg genså nogle gamle "venner!"
yes yes, Jens, Olga og co var også kommet til forlags show. (Dem der var nogle rigtige kællinger da jeg arbejdede for dem sidste November. Hvor jeg var så meget på røven at jeg åd alle Jens´kiks...)

Gensynsglæden var ikke ligefrem stor. Bortset fra Jens, der forsøgte at smile til mig 5-6 gange. Hver gang lod jeg som om jeg ikke så det (FLOT RIKKE), og da det endelig gik op for mig at han også var skredet fra de to kællingers boghandel - havde jeg ligesom ødelagt alt for at smile tilbage. "Guuud heeeeeej" momentet var passeret, da han alle gangene så mig kigge hurtigt væk midt i hans smil.
Men dejligt at vide han også fik nok! Lorte sted.

Jeg var derude med snotfjæs og Mette. I virkeligheden var snotfjæs ikke tilmeldt. Men han dukkede stang stiv op i butikken for at hente mig (?!!?!)
Jeg syntes han er lidt skræmmende når han er fuld, og var så taknemmelig for at Thomas kom og hentede os fra arbejde og kørte os derind.
Da Mette mødte os foran Pavillionen, kunne jeg havde kysset hende! Hun blev skide sur over Snotfjæs var så fuld - og det var rart at jeg ikke længere skulle være med ham alene.

Mens vi spise, spottede jeg lyn hurtigt en mega lækker fyr. Efter at have slugt ham med øjnenen i 3 timer, fandt jeg ud af at han var en af forfatterne til den nye bog " ONDT I RØVEN". En bog om bøsser, skrevet AF bøsser ;-) Men de er sgu også altid så pæne.
(Det var jo i sin tid derfor jeg faldt for Mikkel røv, som nu er blevet bøsse)

Nu er jeg vildt træt, men burde rydde op. Skal i byen med Bea lørdag - og har ikke set hende i 8 måneder. Byturen er med hende og hendes arbejde - hvor der KUN arbejder fyre og så Bea. DET skal nok blive sjovt. Problemet er bare lidt at jeg ikke kan huske hvad det er de laver. PINLIGT. Syntes at kan erindre noget om at det har med biler at gøre, men er slet ikke sikker. Må finde en henkastet måde at spørge på.

Nå, men må nå lidt oprydning inden der kommer paradis hotel. Hvor er det iøvrigt GODT jeg ikke meldte mig til det program alligevel.
At komme derned og se at ADAM også havde meldt sig (Han var sådan en røv over for Line, Katti og jeg på min fødselsdag på Nasa), og derefter støde ind i Lisa, som har forpestet mit teenage liv fuldstændig havde ikke været sjovt. Godt de begge er stemt ud. Så mangler vi kun luder Lisbeth!
Og muligvis Anne, selvom hun er min farvorit. Men JEG skal altså giftes med Mads! ;-)

Hvem sagde tv-nørd...?!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forlagsshow med fjender... er publiceret 28/09-2005 21:58 af Anastasia.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.