Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 5 måneder siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Dagen har været rigtig god.

Jeg fik snakket lidt med fys´en og hun gav mig noget massage af knæet. Jeg fik to nye tider til kortbølgebehandling i næste uge og hun vil kontakte den kirurg, der har opereret mig. Hun synes ikke, jeg skal starte op på arbejde før efter jul, især med det arbejde jeg har.

Jeg har også tænkt meget over det og ved jeg ikke kan arbejde på halv styrke, hvis jeg først kommer igang, så drøner jeg derudaf og glemmer knæet.

Det fortalte jeg min afd. spl og det forstod hun udemærket (hun kender mig jo også ret godt). Hun blev ked af at hører at jeg havde bekymret mig sådan i går og at det til dels skyldtes hendes mail. Hun sagde, hun aldrig ville presse mig ud i noget jeg ikke var klar til og at hun godt vidste, at det ikke var med min gode vilje, at jeg gik derhjemme... det var SÅ dejligt at høre.

Vi aftalte fraværssamtale på mandag, hvor min tillidsmand også deltager. Jeg har snakket med min afd. spl om at starte op i dec. med fx. 2 timer 3 gange ugentlig, hvor jeg så kan lave kontorarbejde og vejlede min studerende. Altså slet ikke være med i plejen, for det er det jeg ikke kan styre... Det er jeg meget interesseret i. Jeg bliver jo skør af bare at gå herhjemme...!!!!

Hun sagde, at hvis jeg ikke blev klar til vagt juleaften, så skulle jeg ikke være ked af det. Det var jo ikke mit problem men hendes. Det skulle de nok finde ud af. Det lettede meget at høre... Men jeg sagde, det var for tidligt at afgøre det på nuværende tidspunkt.




Har været ude at spise med veninde for at fejre Mortens aften. Fik ikke købt ind til and, da min studerende kom forbi i eftermiddags for at få vejledning. Så blev enig med C om at tage ud at spise. Fik dog ikke and men vildsvin...!!

I morgen skal vi igen ud at spise og bagefter i biffen for at se den nye film med Cameron Diaz "i mine sko"...

Godt man har gode veninder at gå ud med, når man nu ingen kæreste har...!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en god dag... er publiceret 10/11-2005 23:34 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.