Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Hey dagbog, her sidder jeg igen og lader mine tanker flyve. Jeg tænker konstant over alting, med en indre stemme som i en gammel detektiv film. Den gode fyr og røvhullet forenet. Jeg er en og samme person, alt efter hvad jeg lige har lyst til. Der er en del ting jeg burde gøre :) foreksempel sidder jeg til foredrag på skolen..bageste række næsten, - jeg læner mig frem i kedsomhed, og hvad ser jeg? en pige med røven synlig, - jeg mener..søs egelin og co, har den skets med 2 mænd der har det..men her sidder der en pige med det samme..skulle jeg måske ha sagt, "not that i mind, but your ass is showing".. jeg sagde nu ikke noget, men jeg burde måske..så har jeg en pige på msn, - jeg kommer aldrig længere med hende end "hej" hvilket er ret charmerende, idet det er hende der starter med at sige noget...hvortil jeg svarer..ok hun spørger engang imellem om jeg har det godt..og jeg siger "jaja" og fortæller om mit kedelige liv..spørger hende om hvordan hun har det..men jeg får aldrig noget svar..så langt når jeg..ogsådan går det i ring. Måske burde jeg engang starte med at spørge "hej, vil du kneppe" - visse ting har jeg bare ikke fået gjort endnu...jeg er ved at komme mig på sygdommen, - hvilket er godt nok, da jeg jo skal afsted imorgen..en af de sidste dage jeg skal afsted..jeg skal jo lave den synopsis.

Mest af alt går min tid med at spille pc! ja fedt liv ikke? men jeg ser det sådan, at når der nu ikke er andet..så kan jeg ligeså godt ødsle min tid væk med ligegyldigheder, - for man har jo fået en tid, og den skal man jo pine død bruge...jeg har lyst til at skrive en bog, det har jeg flere gange haft lyst til,..men hvergang jeg starter, starter jeg med en genial idee, som vare et par sidder også er den brugt op, kedelig..jeg får startet, også bliver den kedelig i løbet af no time...hold dig til eventyr og digte, sagde du ? jeg har faktisk skrevet et nyt et, men det er på mit skolepapir..så jeg får det nok aldrig skrevet ned på pc'en...der er så mange ting jeg kunne gøre, burde gøre..men aldrig får gjort..."who gives a damn?"

jeg skal i praktik igen til febuar, normal området, så får vi at se hvordan det går..det er jo nok med en kvindelig vejleder...frygter jeg, jeg har sjældent mødt kvindelige vejledere, leder der værd 10 potter pis værd...som forstod at der var flere måder at gøre tingene på end lige deres...hvor mænd bare er mere afslappet..

fremtiden? jeg ser mig som en bitter gammel mand, der måske engang imellem spiller døv for at genere personalet...ved pludselig at sige, "de behøver ikke råbe" eller hvad jeg nu finder på, - i inted to continue to be an asshole...har ikke andre planer, - ikke alt her i livet er pædagogisk, - sådan er det bare. nå jeg har ævlet længe, så jeg må hellere.....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tankerne flyver er publiceret 27/11-2005 22:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.