19 år siden

Lige ved og næsten d. 20.05.02

1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
2 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
5 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
5 år siden
Fortiden er hård.
storm89
2 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
8 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
savføre
Peter
8 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
7 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
3 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
9 år siden
End og week
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Sørgebind
Olivia Birch...
6 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
5 år siden
Christian og jeg var kørt til Øbbening og var der kl. 04:30, solen stod op kl. 05:05 så vi havde tid til at komme på plads. Vi havde begge to bue med og valgte at placere os således at Christian sad ved det levende hegn ved vandhullet og jeg sad i et lidt ældre levende hegn langs kanten af marken ca. 80 meter fra vandhullet.

Jeg sad og så rundt på marken og op langs hegnet, vinden var fra syd, hvilket var langs hegnet, jeg synes jeg så noget langs hegnet, var det et hoved eller var det en fugl, jeg så i kikkerten, men kunne ikke se noget, så det var vel bare en fugl, men så lidt senere så jeg det igen og nu kunne jeg se, at det var et hoved, jeg tog kikkerten op igen og så at det var en buk og den var på vej ned mod mig, med vinden i ryggen, ca. 70 – 80 meter ude. Jeg vidste, at der var en fejning i et træ ca. 25 meter fra mig så jeg håbede på at bukken ville standse der, og det gjorde den minsandten. Jeg sad på hug og spændte buen, mit hjerte hamrede løs, så jeg trak vejret dybt et par gange og rejste mig langsomt op mens bukke fejede i træet, så gik han ind i hegnet og jeg tænkte, fint så kommer han sikker frem et pat meter tættere ved mig igen. Jeg stod med buen spændt og ventede og ventede og ventede, der kom ingen buk, til sidst slækkede jeg buen igen og satte mig langsomt på hug igen og ventede. Pludselig så jeg at han kom på de anden side af det hegn, hvor jeg sad, kun ca. 5 – 6 meter fra mig, jeg turde næste ikke trække vejret, med et vendte han rask og gik hurtigt op af igen og jeg tænkte ØV, så opdagede han mig alligevel, mens jeg sad på hug, jeg regnede ikke med at se ham mere den morgen, MEN så, 20 meter fra mig krydsede han hegnet og stod så med siden til, en drømme situation, bortset fra den detalje at jeg IKKE havde buen spændt, han stod og så over mod vandhullet, så jeg tog chancen og ville spænde buen, men ak han opdagede det og løb ud på ca. 80 meters afstand og gøede af mig……

Det var lige ved og næsten, men en stor oplevelse var jeg blevet rigere, at være så tæt på ham, at mærke suset i mavet da ham pludselig var 5-6 meter fra mig og se ham skælde ud på mig som han så som noget han ikke var klar over, hvad var men alligevel sagde hans sanser at den ”busk” der var der ikke havde rent mel i posen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lige ved og næsten d. 20.05.02 er publiceret 25/05-2002 09:48 af Jægeren.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.