18 år siden

Lige ved og næsten d. 20.05.02

Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
6 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
2 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
12 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
2 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
4 år siden
Sygdom....
Kianna Kitte...
2 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
5 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
5 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
6 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
5 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
4 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
7 år siden
Er der en mening?
Jønsse
4 år siden
Plan B
Dus
3 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
6 år siden
Christian og jeg var kørt til Øbbening og var der kl. 04:30, solen stod op kl. 05:05 så vi havde tid til at komme på plads. Vi havde begge to bue med og valgte at placere os således at Christian sad ved det levende hegn ved vandhullet og jeg sad i et lidt ældre levende hegn langs kanten af marken ca. 80 meter fra vandhullet.

Jeg sad og så rundt på marken og op langs hegnet, vinden var fra syd, hvilket var langs hegnet, jeg synes jeg så noget langs hegnet, var det et hoved eller var det en fugl, jeg så i kikkerten, men kunne ikke se noget, så det var vel bare en fugl, men så lidt senere så jeg det igen og nu kunne jeg se, at det var et hoved, jeg tog kikkerten op igen og så at det var en buk og den var på vej ned mod mig, med vinden i ryggen, ca. 70 – 80 meter ude. Jeg vidste, at der var en fejning i et træ ca. 25 meter fra mig så jeg håbede på at bukken ville standse der, og det gjorde den minsandten. Jeg sad på hug og spændte buen, mit hjerte hamrede løs, så jeg trak vejret dybt et par gange og rejste mig langsomt op mens bukke fejede i træet, så gik han ind i hegnet og jeg tænkte, fint så kommer han sikker frem et pat meter tættere ved mig igen. Jeg stod med buen spændt og ventede og ventede og ventede, der kom ingen buk, til sidst slækkede jeg buen igen og satte mig langsomt på hug igen og ventede. Pludselig så jeg at han kom på de anden side af det hegn, hvor jeg sad, kun ca. 5 – 6 meter fra mig, jeg turde næste ikke trække vejret, med et vendte han rask og gik hurtigt op af igen og jeg tænkte ØV, så opdagede han mig alligevel, mens jeg sad på hug, jeg regnede ikke med at se ham mere den morgen, MEN så, 20 meter fra mig krydsede han hegnet og stod så med siden til, en drømme situation, bortset fra den detalje at jeg IKKE havde buen spændt, han stod og så over mod vandhullet, så jeg tog chancen og ville spænde buen, men ak han opdagede det og løb ud på ca. 80 meters afstand og gøede af mig……

Det var lige ved og næsten, men en stor oplevelse var jeg blevet rigere, at være så tæt på ham, at mærke suset i mavet da ham pludselig var 5-6 meter fra mig og se ham skælde ud på mig som han så som noget han ikke var klar over, hvad var men alligevel sagde hans sanser at den ”busk” der var der ikke havde rent mel i posen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lige ved og næsten d. 20.05.02 er publiceret 25/05-2002 09:48 af Jægeren.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.