13. december og shoppegenet luftes.

Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Nu er det da vist på tide at få åbnet lågen til den 13. december - men vi har næsten ikke været hjemme hele dagen. I dag blev lågen lukket op til mor/datter tur til Kolding Storcenter. Efter huslige sysler herhjemme og endt skolegang og affodring med risengrød strøet med kanel og på med en stor, flot, rund smørklat til Nisse Jul, satte vi kursen mod Kolding. Vi havde en behagelig tur og vi hyggede os vældigt med at dyrke vort shoppegen, købe julegaver, få Annes støvler byttet - med et smil, og slutte centerbesøget af med at spise en stor lækker burger med pommes frites og dertil cola. Jo - det blev kvalitetstid for os begge og dagens gode oplevelse.

Det var mørkt, da vi startede bilen op til hjemturen og svært at orientere os om, hvilken vej vi skulle køre. Jeg er meget lidt stedkendt i Koldingområdet - men tænk - alle veje fører til marsken, så vi fandt heldigvis hjem - uden egentligt at køre forkert. Måske lettere omvej vides endnu ikke - jeg vil chekke kortet bagefter.
Jeg fornemmer, at vi havde Nisse Jul med i bilen som blind passager og derfor havde så nemt ved at finde vej både til Kolding og hjem igen. Carlo havde kaffen klar, da vi var hjemme hos ham igen i vort lille lune bo.

Nu er aftenen ved at gå på hæld og for en gangs skyld vil jeg gå i seng før midnat. Jeg vil gerne op og ordne nogle ting i morgen, inden jeg skal til fysioterapeut.

Jeg håber, at I har haft en god og behagelig 13. decemberdag. Jeg takker for breve, som jeg har modtaget i går og dag - jeg vil svare jer i morgen.

Hyggehejsa fra shoppegenets Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 13. december og shoppegenet luftes. er publiceret 13/12-2005 23:23 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.