22. december og julen står for døren.

Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
I dag kan jeg sidde i fred og ro og åbne lågen ind til den 22. december uden nogen form for problemer. En smuk dag med højt solskin og regnbue på himlen. Det er også dagen før dagen før dagen og de fleste forberedelser er blevet ordnet. Vi har hentet juletræet og vi har været på foderstofforretningen efter foder til Annes pony, så den også kan få et ekstra kopfuld foder juleaften.

Nu er alle julegaver købte - mangler kun mandelgaven - de er pakkede ind og der er sat gavemærke på. I morges fik jeg Annes gave pakket ind. Den er så stor og tung, at jeg ikke kan bære den op på værelset til de andre gaver, men må stå under sybordet, hvor den springer lige i øjet - stor og mægtig - med sit smukke papir og bånd og Anne er ved at gå ud af sit gode skind, for hun kan slet ikke gætte, hvad der kan være i gaven. Men hun må gå og vente spændt helt til juleaften, hvor hun får gaven. Jeg holder min mund lukket med syv sejl og det har Nisse Jul også lovet at gøre.

Nisse Jul har fået sin risengrød serveret i dag. Ikke en´ men hele to gange har jeg lavet dejlig risnegrød med strøet kanel og en stor rund smørklat på til ham og det har da også bevirket - efter hensigten - at vi ikke har mærket spor til ham i dag.

Denne dagbog blev lille og kort - men ingen dagbøger behøver jo at være lige lange. Jeg håber, at mine læsere har haft en gllædelig 22. decemberdag - dagen før dagen før dagen.

Hyggehejsa fra en julede Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 22. december og julen står for døren. er publiceret 22/12-2005 19:57 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.