Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Her sidder jeg nu i en stille stund først på julenatten og skriver lidt. Jeg har forsømt dagbogen de sidste par dage og fik dermed ikke indfriet mit løfte om at skrive julekalenderdagbog hver dag til den 24. december. Det må jeg så råde bod på nu med denne lille dagbog.

Det har været en god julemåned og vi nåede at blive færdige til jul. Nu står træet smukt pyntet inde i stuen, der bærer præg af en dejlig, hyggelig, fredelig juleaften. Selvom vi kun var Anne, Carlo og jeg til at fejre juleaften sammen, mærkede vi hyggen, glæden og samværet. I løbet af aftenen talte vi da også i telefon med vor søn Jacob.

Vi fik en lækker julemad og Anne fandt mandelen i risalaman'en, da hun lige kunne have en ekstra portion, efter at vi havde pakket gaver op. Vi fik mange fine gaver - ja endda af Nisse Jul, der atter har forladt os, for at få sovet og udhvile sig til næste år. Af Carlo fik jeg en halskæde med et yndigt, lille vedhæng - det er et utroligt smukt smykke, som jeg vil bære til specielle lejligheder. Af Anne fik jeg en sødeste sparegris, hvorpå står VERDENS BEDSTE MOR. Den er jeg bare så glad for. Nisse Jul gav mig en taske i sort læder, en rustfri standerlampe og en DVD med "Sonja fra Saxogade", så jeg kan få genopfrisket en' af de dejlige børneudsendelser fra jeg var en stor skolepige.

Nu er det julenat og julefreden ligger over det lille røde hus i marsken. Jeg vil snart finde min seng og så vil vi fortsætte med at jule i morgen med hygge, glæde og samvær og et besøg ned til svigermor.

JEG VIL ØNSKE JER ALLE SAMMEN EN GLÆDELIG JUL.

Hyggehejsa fra en julestemt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glædelig jul. er publiceret 25/12-2005 01:14 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.