if Vejhjælp
David Hansen...
2 måneder, 4 dage siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Min veninde er fornylig flyttet til Vesterbronx, og det er verdens nemmeste sted at finde en p-plads.

I sidste uge da jeg var hjemme hos hende, talte vi om, at når hun fik besøg, brokkede hendes venner og veninder sig altid over, at de ikke kunne finde en p-plads - he he, jeg grinede næsten hånligt og sagde, det er da ikke svært, nu har jeg været hos dig så mange gange og overhovedet ikke haft nogle problemer.

Fandt i dag så lige på et hurtigt café besøg på Barbar bar - lige ved siden af hvor hun bor - og tsssss hvem kunne ikke finde en p-plads - hmmmm moi.
Nå efter at have kørt frem og tilbage, fra side til side og næsten på langs, fandt jeg endelig en plads, godt nok et par gader væk, men motion er jo altid en kærkommen ting.

Parkerede lidt over kl. 19, og i min verden, render der altså ikke p-vagter rundt efter kl. 19, for der må man da holde gratis i København, må man ikke!!!????

Da jeg forlod cafeén, sagde jeg til min veninde; nå, spændende om jeg har fået en p-bøde, for jeg holder lige en lille tand ind over en gul streg.
Gik ned til bilen, samtidig med at jeg egentlig nød, at jeg skulle gå lidt længere end jeg plejer, man får ligesom bylivet lidt ind under huden sådan en torsdag aften, mærker pulsen og stemningen på trods af vinter og på trods af brændende danske flag i mellemøsten.

Kom frem til bilen, og mit næsten værste skrækscenaria angående bil poppede lige op i hovedet på mig - hvad hang der der i forruden og grinede af mig - ak, suk og ve, en p-bøde - ikke fordi jeg havde holdt udover den gule streg, men fordi jeg holdt i en særlig p-zone.......
Af alle steder skulle jeg absolut holde i en særlig p-zone, og denne særlige p-zone skulle selvfølgelig have en p-vagt spankulerende forbi mellem kl. 20.09 til 20.13.

Nemesis, fordi jeg tillod mig at grine af de andre der havde så store problemer med at finde en p-plads.

Nemesis eller ej, det blev lige pludselig en voldsom dyr cafétur - så den der bluse i vinduet hos Vero Moda, må vente til næste måned.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nemesis og p-bøder er publiceret 02/02-2006 21:38 af Pia E. Bengtson (PiaB).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.