Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Hey dagbog, Idag var det første gang jeg skiftede en ble,....det var lidt noget lort...på 2 forskellige planer,..jeg var ved at knække mig 2-3 gange bare af lugten.

Så ved jeg godt at mange nu ville sige, jamen når du nu er færdig med din uddannelse, så kommer du jo til at....NEJ, for jeg skal ikke være børnehave pædagog. Nå men når du så engang får børn...NEJ, jeg skal ikke have børn..det kan godt være jeg ser lidt små gravid ud, men det er bestemt ikke en graviditet. Jamen,...NEJ, jeg ved godt hvad du mener, men børn kommer ikke af den blå luft...jeg ved det er kvindernes kamp dag, en dag som efter min mening ikke har noget med ligestilling at gøre, - Hvad jeg mener? jo, det at kvinderne har noget at kæmpe for det er i og for sig iorden, ..MEN, det er ikke ligestilling...ligestilling er, når kvinderne ikke blot vil rage til sig af rettigheder, men også er villig til at give afkald på nogle..Ligestilling er, når fædrene får det lettere at være sammen med deres børn,..og når kvinderne ikke blot skriger på incest, bare for at manden skal miste sin rettighed til at se sit barn uden nogen skyld..det er ligestilling...jeg mener noget for noget...helt ærligt, så synes jeg det er iorden at kvinderne skal have ligeså meget i løn...men jeg mener,..det er ikke iorden at det kun er mænd der bliver kaldt ind til værnepligt! Det er ikke ligestilling, man må gå ud fra kvinden ville kræve sin ret, og ikke fremstå til at være manden underlegn på visse punkter..eller er det bare sådan, at kvinden kun vil have det gode, og ikke det mindre gode med? Jeg ved nogle ville sige så, at det kan kvinder ikke klare...nå, men de kan godt klare så meget andet ? Det kan klare at være piloter, de kan klare at være brandmænd, politimænd..ja nogle melder sig også til hæren,..og der synes jeg de virkelig fortjener at blive anset som ligeværdige...godt skuldret..og dem som vitterligt ikke kan klare det, skulle sorteres fra, ligesom nogle mænd bliver det...incl mig, der var for tyk...hehe..se det er ligestilling efter min mening..det er noget for noget, - ligestilling burde ikke kun være et køns kamp for at opnå nogle rettigheder, men også nogle pligter...og der mangler der efter min mening et godt stykke vej. En sidste ting, så burde mændene også gå på barikaderne! vi burde kæmpe for ligestilling på andre punkter..men det er der desværre ikke præstige i..tror jeg..

ligesom i skolerne, hvor ungerne bliver tvunget til at sidde stille..det er ikke sådan drenge bedst lære noget! det er langt lettere for piger at sidde stille..det er fuldstændigt uretfærdigt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Merde er publiceret 08/03-2006 17:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.