18 år siden

Hader hader HADER mit liv

Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære DagBob

For satan da det hele er noget lort. Aldrig nogensinde har nogen i hele verden haft et så gennemført lorteagtigt lorteliv. Lort lort lort.

Bob skal jo være rigtigt skarp og slim (på engelsk tak!!!) så han kan føle sig som en der er bare en lille smule værd. Men kan man måske det, når hele verden er ude efter at fede en op, så man nærmest bliver bollefed på kommando? Nej, det kan man nemlig ikke, og det er også totalt fejt.

Senest var Bob lige henne på det der Kvickly. De havde, helt tæt på indgangen, lige der hvor kurvene stod, totalt røvslikkersted, placeret et tilbud man jo ikke bare kan gå forbi. 5 af de rigtigt store Hariboposer, for kun noget med 48 kroner. Damn...det er jo virkeligt ikke så fedt, for man kan jo ikke bare lige præsentere den slags for Bob, så må han jo købe det. Ikke fordi han har lyst, men fordi man jo kan spare penge, og det holder BankBob jo voldsomt meget af.

Men når der nu endelig er opstået en vis form for familieidyl blandt Bobs ben, så SportsBob endelig kan træne lidt, så nytter det jo ikke noget, at slikbaronerne korrumperer svage sjæle som Bob, for så kan det hele jo være ligemeget. Det er virkelig ikke specielt fremragende af de onde mennesker i Kvickly, og Bob kan da også godt love, at han ikke fremover vil handle i Kvickly mere end højst 2 gange pr. uge.

Men Bob HADER altså nu sit liv, og intet nogen nogensinde kan sige, kan ændre på det faktum. Det hele er fejt, og det kan umuligt tænkes at andre har det lige så slemt som Bob. Basta!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hader hader HADER mit liv er publiceret 21/03-2006 15:54 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.