18 år siden

Penge, penge.

Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
I går blev opgave afleveret. Uden de store problemer og drama. Men dagen var utrolig lang, da det var nødvendigt med gruppearbejde. Vi tog først fra skole efter 17, og var godt smadrede. Det triste var at resultatet ikke engang blev godt, på nogen måde.

Det var faktisk en øv dag. Men så kom jeg hjem ti en dejlig M, der havde lavet aftensmad, og lagde mig på sofaen, så jeg kunne slappe af. Oven i det, lå der brev om at jeg skal have penge tilbage i skat. Ti tusind sgu! En helt dejlig overraskelse! Der kommer vel også snart feriepenge. Og hvis jeg tager mig sammen, og får stemplet det fra sidste år, kan jeg også nå at få dem.
Har bestemt at de 1500,- må jeg bruge på små ting til mig selv. Bare lidt af gangen, så de holder længe. Indtil videre har jeg købt to billige cd'er på nettet. Og nogle plasirprodukter på tilbud i matas.

Fredag tager M og jeg i Fields, og bruger klippene på kortet, som skal bruges inden den 1. Og eller skal jeg til byen og have et par øreringe jeg har kigget på. Det er lang tid siden, jeg har kunne tænke på mig selv på den måde. Eller i hvert fald har tilladt mig det.

Har været lidt småtræt i dag - efterveer fra i går.

Vi fik afleveret endnu en opgave i dag. Og damn jeg er ved at være træt af (m), hun deltager overhovedet ikke på samme plan som os andre, og er faktisk bare en belastning. Bryder mig ikke om at have det sådan, men det kommer bare op i mig. Det er sgu ikke hende der har siddet med det flere timer i træk, en hel aften. Hun har hurtigt snuppet det allerletteste, eller slet ikke noget.
Åhh hvor jeg ikke håber at dem fra mit hold, kommer på denne side. Det er alligevel for privat, til at jeg vil dele det med dem.

I dag i timen, fik jeg mail fra R med billeder af deres lille baby. Scanningsbilleder. Den er vist 8 cm. Er stadig sikker på at det bliver en pige.

Jeg tænker tit, når jeg læser andres dagbøger, at de fleste er bedre til at krænge deres sjæl ud, end mig. På en positiv måde. Jeg tror jeg et eller andet sted, er lidt bange for at blive "opdaget", for det er bestemt ikke meningen.

I weekenden, selvom den var god det meste af tiden, røg jeg i et sort hul. Kunne lige pludselig mærke frygten for at M svigter mig igen, meget kraftigt. Og så er det det kommer til udtryk i overdreven irritation og urimelighed han ikke forstår. Heldigvis er jeg god til at fortælle det, så han ved hvad han skal gøre.

Det forsvandt igen, men den dag det bliver, ved jeg det er slut for os.

Jeg burde sidde og læse til forelæsnig i morgen. Men jeg er lige blevet færdig med det til den første, og nu er jeg bare ikke så motiveret for at gå i gang med 75 sider på engelsk, som jeg ved jeg ingen jordisk chance har for at nå.

Jeg må vel prøve at skimme, tror bare kun den duer på dansk for mig.


-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Penge, penge. er publiceret 28/03-2006 21:25 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.