Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 22 dage siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Den første april. Dagen hvor jeg plejer at planlægge de vildeste spøg og skæmt historier, som folk hopper på. Så vild med den dag. Men i år, er det ikke blevet til en skid. Ikke endnu i hvertfald og har heller ingen planer om det. Har vel bare ikke lyst i år. Har så meget andet jeg beskæftiger min hjerne med, så et minus aprils nar herfra.

Jeg rejser i nat. Kl 4.45 tager jeg afsted. Har det som om at jeg aldrig kommer tilbage hertil. Har det som om jeg gror fast, forandrer mig når jeg tager afsted, og når jeg kommer tilbage er jeg ikke den samme som nu. Jeg kommer ikke tilbage. En anden kommer tilbage. Jeg glæder mig til at skulle afsted. Det giver ro i sjælen at rejse. Det hjælper altid på min evige rastløshed, og bekræfter mig i at jeg ikke hører hjemme her. At Danmark ikke er mit land, og jeg ikke er dansker. Rodløs indtil videre. Men en dag er det slut. En dag mister jeg statsborgerskabet og bliver delen af et nyt land. Hvor jeg hører til ved jeg endnu ikke. Men ikke her. Måske ender jeg ikke så langt væk. Måske ikke længere væk end Norge, Holland eller Østrig. Men her bliver jeg ikke. Jeg ved hvor min bror hører til. Han er hollænder, og han ved det også selv. Der tror jeg han ender. Der tror jeg han slutter.
Måske ender jeg længere væk. Måske er fornemmelsen for Nepal ikke bare en lille åndsvag drøm indeni. Måske er den sand, og måske er den ikke. Måske ender jeg i Canada. Argentina. Zimbabwe. Hvem ved. Men her, her er jeg rodløs. Tror aldrig jeg finder den indre ro jeg sådan længes efter. Dette land foragter mig mere og mere. DF's fremskridt er nok til at gøre mig gal i skrælden og foragte mit danske statsborgerskab. Radikales fremskridt gør mig stolt. Stolt af den tolerance og frihed danskerne lever i. Faktisk er det bevidst at vi er mere frie, mere tolerante end americanerne. Men det er ikke godt nok. Det er stadig ikke her jeg hører til. Ikke her.

Jeg har fået nyt job. Starter engang omkring sommerferien. Pengene skal bare gemmes. Gemmes til min rejse. Gemmes til at jeg kan komme afsted.

Jeg er allerede i det helvede jeg sådan prøvede at slippe fra. Den dag man åbner køleskabet og der ikke længere er noget man har lyst til at spise, den dag er det allerede for sent. Allerede alt for sent.
Jeg kæmper mig op i et hul af kviksand. Det bliver ved med at sluge mig. Og jeg er træt af at synke. Kæmper og kæmper. Vejen er bare så fandens lang. En dag med mad, to dage måske. Måske flere uger, måneder og så ligepludseligt går det galt. Igen og igen.
Hvorfor er det så pisse svært.

Superjeg. Hører, lytter, prøver at forstå.

*stirrer på atomer, som blinde ser på blinde
stirrer på atomer, leder efter noget at finde
stirrer på atomer*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stirrer på atomer er publiceret 01/04-2006 13:47 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.