Hjemme fra Studietur

Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 17 dage siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
10 dage siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Hvert sekund skal nydes når man lever mere end man har tid til, for alle hjerter længes efter noget at give sig hen til.......


Hjemme fra Rejse. Hjemme fra et nyt land. Hjemme til en ny verden. En ny Stella, som hver gang jeg har været afsted. Proppet med indtryk der er svære at slippe af med. De er bare inde i mit hoved. Der buldrer de til jeg har fået dem bearbejdet og kan tale om dem. Har set så meget, har følt så meget, ændret så meget.

Været så tæt på at være th utro. Var det ikke. Kyssede ham kun på kinden og hånden og holdte om ham, fortalte ham at han var lækker. Møg lækker, En fra Århus der var med da vi var ude at rejse. Lidt stolt af at sådan en lagde an på mig, han var sgu noget over min liga. Men det er th jo også... Men ikke SÅ meget.

Skulle til 18års idag. Daisy, så blev smidt ud kl 23, trist at være 17.
Tog th med. Havde glemt hvor dejlig han er, og kan bare mærke indeni hvor meget følelserne vokser. Det er underligt. Men kan mærke at jeg giver mere og mere slip. At jeg lader ham komme tætere på. At jeg lader ham røre ved mit hjerte. - Måske før han en dag lov til at tage det i hans hånd og låne det lidt, men ikke endnu, er bange for ikke at få det tilbage. I dag lånte jeg ham kun min telefon, det var nok.
Vi var ude og spise. Th, TL, KW (TL og KW er kærester) og Ke... Det var vildt hyggeligt. Sad bare og kiggede på th. Havde glemt hvor vildt godt han også ser ud. Kløft i hagen og en skægstumper, så er jeg glad. For ved det er for min skyld han har skæget. Det havde han ikke de første gange vi sås. En dag da han kom hjem til mig efter en fodboldkamp og jeg rørte ved hans hage fik han undskyldt at han ikke lige havde fået skæget ordnet, men det nåede han ikke... Så måtte jeg jo lige fortælle ham at det var frækt når det bare var en smule, når det bare var sådan en smule ubarberet. Siden har han haft det sådan. Det gør mig så glad at se at han gerne vil ha det sådan fordi jeg kan li det. Så ser han lidt mere rå ud.

Dl kom på daisy på et tidspunkt. Blev glad for at se ham, lige gi ham et knus og snakke lidt med ham. Han er skide sød. Gad vide om han ved at th er min kæreste, at jeg er sammen med ham.. Sad bare og holdte th i hånden da jeg snakkede med dl... Ikke længere forelsket, kan mærke at jeg er ovre ham, men stadig fasineret af den måde han er på.
På vej ind på banegården, går jeg med th og taler i telefon. Og der kommer lm så gående sammen med en eller anden, han kigger, måske smiler han et meget lille smil og jeg vinker lige. Intet hej, ingenting. Lige meget, sjovt at se ham, glaaaaad for at jeg har th. Super super glad. Han er så skøn. Er bange for at jeg en dag bare bryder ud med et 'jeg elsker dig sgu' midt i det hele. Tænker det nogle gange. Tror han er værd at elske. Han er så vildt sød, dejlig. Får det super godt i maven når bare han smiler til mig. Når han bare er der. Ligeglad med om han snakker med andre piger. Om han tager i byen og sådan noget. Overhoved ikke bange for at han er mig utro. Det rør mig ikke at han kender nogle piger.
Er mest bange for mig selv, rædselslagen faktisk. Men sådan er det jo. Sådan er det have været som mig. At være som mig. Pludseligt er det ikke altid lige sjovt at være en køn pige. For fyrene er jo ligeglade. Kæreste eller ej, så har jeg jo en fisse og hvad jeg nu ellers skal have. En kæreste er ikke en forhindring, bare en udfordring, ik? Har hørt det så mange gange. Tænkt det så mange gange.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjemme fra Studietur er publiceret 09/04-2006 00:57 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.