22 år siden

Sct.Hans og fødselsdag

Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Midsommer - Sct.Hans, det er simpelt hen så dejligt...!
Alle mine store børn kom hjem i løbet af fredag og lørdag for derefter at tage afsted i sommerhus sammen med deres far i går søndag. Det efterlod så os to "gamle" derhjemme sammen med Lene, der forøvrigt bliver 15 år i dag.
Som sædvanligt tilbragte vi aftenen i den Geografiske Have i Kolding - den opmærksomme læser har sikkert opdaget, at vi færdes meget i denne skønne have. Vi tog aftensmaden med derned, lidt lækkerier og nogen drikkevarer, som vi spiste i selskab med skønne roser i alle mulige farver og nuancer.
Efter en rigtig god travetur rundt i haven, slog vi os ned på et tæppe i nærheden af scenen og kikkede på optræden af en trylleklovn, mens vi nød en medbragt øl og senere noget kaffe også, mens der blev spillet en masse god musik af et lokalt orkester. Lene og jeg hyggede os med at rokke, tralde, synge og klappe med til det hele - skønt at føle rytme i kroppen og bare gi' sig hen i at nyde øjeblikket - NU'et !
Aftenen sluttede som det sig hør og bør med en båltale og midsommervisen..
Lene og jeg stod sammen og kikkede på bålets flammer, der forsvandt op i luften. Lige bag var der silhuet af nogle store grantræer og deroppe over kikkede månen frem - stor, meget rund og klar. Det var et af de øjeblikke, der næste bliver magiske, fordi alt går op i en højere enhed.

I dag er det så Lene's 15 års fødselsdag, så vi startede kl. 6 i morges med gaver og flaghejsning inden jeg skulle på arbejde. Min gemal er på aftenhold, så han er hjemme hos hende her i formiddag. I eftermiddag og i aften har Lene valgt at være sammen med en veninde, - ind på Jensens at spise og så i biografen. Ja, det er nogle store piger efterhånden - ikke mere noget med børnefødselsdag o.l., næææ nu er man voksen!
Dejligt!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sct.Hans og fødselsdag er publiceret 24/06-2002 10:04 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.