Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Hey dagbog, jeg skulle have set hende idag, men skæbnen greb ind..ligesom alle de andre gange..på en eller anden måde..jeg ville ønske du forstod hvorfor jeg gav op for lang tid siden, og burde ha blevet ved med det..der findes ikke håb..For det meste går siden ned, når jeg snakker med en der måske kan give håbet tilbage..for derefter er hun væk..skæbnen greb ind idag, på en anden måde...men resultatet er nok det samme..

Kære dagbog, de sidste 5-6 uger har jeg spyttet grøn slim op..klamt jeg ved det..det minder om det man kan købe i dåse..det man som barn kunne lege med..

Fremtiden, den er som den altid har været..den kommer tættere hele tiden..he, - Jeg gætter på, at man først vil indrømme at jeg havde ret, når man kan mejsle det i min sten..Og vennerne der ser? men ikke gør noget..er det dem jeg skal være så glad for? Prise for at de kan tale om deres lykke, imens de fornægter at min mangler..? hmm..Eller bider jeg min smerte i mig så godt, at ingen kan se det? det tror ingen jo heller på? at nogen kan bære 9 års mobning i skolen, ensomheden, og efter følgende år på handelsskolen..alle de ord..og stadig høre..hvorfor griner du altid kenny?..svaret er åbenlyst, men ikke for de mange..og falske svar findes i hobetal...jeg griner fordi jeg for længst er løbet tør for tåre, - for folk der alligevel ville bekymre sig hvis det var gråd..jeg griner af latterligheden de blinde enten nægter at se eller forstå..se mig som en nar, glem min iq faktisk ligger over normal..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skæbnen er publiceret 13/04-2006 23:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.