Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
Ja, så er jeg her igen, Dagbog!
Det har været en hyggelig dag ovre hos mor, sammen med far, søster og svoger. Vi var til påskefrokost, må du tro - for det er SANDHEDEN!

Lige nu sidder jeg her og slapper af. Nydelsen af Jette Mechlenburgs smukke indlæserevner hidrører min båndoptager, og lydbogen "Himmelsengen" af Jytte Borberg...

Er lidt sløv i det. Skal snart ned at have min daglige pille. Den pille har simpelthen været et held for mig. Hvor havde jeg dog været uden den? Her for et par uger - eller en måned - siden skiftede jeg til Cymbalta, og de virker lige så fint som de gamle. Begynder at forstå hvorfor nogle bliver narkomaner. Hvis piller kan hjælpe så godt på et nedbrudt sind, som det har gjort på mit, så forstår jeg godt, hvis folk, der har "ondt i sjælen" kan finde på at dulme med piller hele livet. Man SKAL jo bare sørge for at gøre noget, så tilstandene ændres, så kan man jo godt klare sig uden piller på et tidspunkt. Og DET er man vel så selv, om muligt, ansvarlig for...

Derimod kan de mennesker, der påstår psykisk syge bare skal "tage sig sammen" give mig kvalme! Hvis ikke jeg havde fået antidepressionspiller, så havde jeg FA'ME ALDRIG haft livsmod TIL at tage mig sammen!

Nå. Det er jo et sidespring.
Vi spillede Trivial Persut og Krible-Kryds derovre - hos mor. Hyggeligt, hyggeligt - GANSKE hyggeligt.

Der er planer om et nyt show med undertegnede. Bliver sikkert spændende. Det kommer til at bygge på en "Her er dit liv"-agtig ramme.

Per er på Malorca at cykle rundt, så jeg har lovet at kigge ned til hans, lige så rare, datter, der passer butikken imens, her på lørdag.

Jeg er begyndt at skrive lidt igen. Manus'et til min H. C. Andersen-antologi er sendt til Forlaget Prudentia. Vi må se, hvad der sker ved det? Hvis det bliver antaget, er det dejligt, men gør det ikke, så overlever jeg jo nok. Håber nu, jeg kan se at få skrevet videre på "Michelle og alle de andre fra Cutiebound". DEN har jeg et helt særligt forhold til, så den vil jeg nok blive helt knust over, at få tilbage i hovedet fra et forlag. Måske skulle jeg hellere lade den udgive selv?

Nå. Nu er jeg lidt for træt til at skrive videre. Må se at få ringet til den kære Biljana, og høre hvordan hun har det. Hun har det pt. ikke så super fedt, så jeg kan ikke lade være med lige at ringe, og tjekke, om hun nu har det bedre idag og den slags...

Hav det godt!

Knus:

Frederik.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dag i påsken... er publiceret 13/04-2006 19:43 af Frederik Tolstrup (Hunnies ven).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.