16 år siden

Og endnu et lag hud til at dække det tynde

Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
7 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
5 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
7 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
7 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
7 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
6 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Jeg er bange for, at jeg ødelægger det hele med mine tanker. Han sagde i går, at han altså ikke vil flytte sammen foreløbig, fordi han bare boede sammen med N så længe. Fantastisk undskyldning - at bruge hende som grund til, at han ikke vil flytte sammen med mig - endnu. Hvis han da bare kunne sige, at han bare ikke er parat, men den med at skulle undskylde. Jeg er bange for, at det er for svært for mig.

Og senere, da vi snakkede om ringe med nogle venner, der skal giftes. Og jeg kan se, at han har noget at sige - og jeg siger bare: Så sig det dog! Så kom historien om, hvor han og N købte ringe. Det er simpelthen for tæt på for mig. Hun vil jo altid være der. Har haft drømme med hende i flere gange de sidste par uger. Og hver gang vælger han hende over mig, hver gang er det hende, han er tæt på, hende, han forstår, mens jeg bare bliver den lille ydmyge. Jeg kan ikke lide den rolle. Og jeg kan ikke lide at vågne og ikke kunne fortælle ham, hvor ondt det gør.

Igen den store konflikt mellem burde og virkeligheden. Håber bare ikke, at jeg går i stykker på det. Og håber ikke, at vi går i stykker, for jeg ved jo, at han elsker mig - og han kan jo ikke gøre for sin fortid, jeg har bare ikke lyst til at bøde for alle de slag, hun har givet ham. Jeg har brug for, at han også tror på os nok til, at han ikke demonstrativt skal sige, at han altså ikke vil flytte sammen endnu. Og gøre mig så lille - og tyndhudet. Det føles, som om det skærer hele vejen ind i hjertet. Eller som om, at jeg slet ikke kan mærke ind i hjertet. Er bare bange for at gå i stykker, for at gå fra ham på grund af mine egne neuroser.

Nu sover han trygt i rummet ved siden af. Jeg sidder og stirrer ud i gården og gråvejret. Vi skal til hans mor senere i dag. Jeg har ikke lyst. Jeg har lyst til at være sur og urimelig og fortælle ham, at jeg så gerne vil have ham til at flytte ind, men aldrig ville presse ham til det, fordi det var sikker fiasko, hvis jeg gjorde det. Men rundt om mig flytter alle sammen. Rundt om mig har alle kæresterne lyst til at flytte sammen. Han vil bare ikke - endnu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Og endnu et lag hud til at dække det tynde er publiceret 14/04-2006 10:15 af Engel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.