18 år siden

Sofaen 3

Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 11 dage siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Ja, så kom den omtalte 3'er. denne gamle hjørnesofa der stadig præger vores dagligdag kan spille hjernen et pus en gang i mellem. Min mor har det tit med at blive irriteret på min stedfar, som passer og plejer sit hjørne så meget som muligt. han ligger der altid og dovner den, og hvis han ikke er der, så er han i værkstedet og smørre sig ind i diverse bilolier og motorevæsker, så han stinker når han kommer ind.
En hjørnesofa er delt i tre dele, den lange, den korte og så selve hjørnet. Sofaen var burgt da vi købte den, og samme nytår, havde jeg tre venner på besøg. vi sad alle fire på den lange side i sofaen, da der lød et ordentligt knas. pludselig havde sofaen ikke sin normale form mere. hele langsiden havde vippet 45 grader bagud og vi følte alle at vi sad i en tandlægestol ude af kontrol. Sofaen var knækket. Endelig kunne min mor se sit snit til at få ny sofa. længe havde hun klaget over dette monstrum, som hun selv købte samme sommer. Min stedfar var ikke meget for at skulle kaste endnu flere penge væk på noget der var stort nok til at rumme alle fem familiemedlemmer, seks, hvis man tæller hunden med. Så næste dag rudede min stedfar stuen og vendte bunden i vejret på sofaen. med hammer, som skurer og diverse værktøjer, der kan gøre en døv uden hørebøffer på, gik han igang med at reparere sofaen. efter to timers slid og slæben og tilsvining af gulvet, var sofaen så god som ny. Ingen ny sofa til min mor det nytår.

Og så gik tiden, og den gik og den gik. Og for snart to måneder siden fik vi bedækket vores dejlige hunhund. Vi venter hvalpenes ankomst i starten af maj.
En hund skal have en fødekasse, og en fødekasse har hun fået. Hun har dog først fået den så sent, at min mor nu er bange for, at hun ikke vil bruge den til at føde i. Molly - vores hund - har fået en forkærlighed til sofaen. Hun er ligeglad med hvilken ende hun ligger i, bare hun kan få lov til at brde sig så meget som muligt. Hun er nu temmelig højgravid og fylder derfor endnu mere. En morgen stod min mor op og så, at vores dejlige hund havde lavet en rede ud af tæpperne i sofaen. Samme eftermiddag slæbte hun mig med ned i værkstedet, for nu skulle der bygges redekasse. og redekasse blev der bygget.
Men min mor har stadig sine tvivl om hvor hunden har tænkt sig at føde, også selvom hunden nu snart har vendet sig til at lægge sig i kassen. Derfor har min mor fundet endnu en god undskyldning til at få en ny sofa. Hvis hunden føder i den, så er det påkrævet. hvis ikke, så har min lillebror og hans kammerat nu hoppet så meget i sofane, at hjørnet er faldet sammen. Hvis du sætter dig i hjørnet nu, så er chancen for at du kommer op, temmelig lille.
Min mor skal have ny sofa, og hun glæder sig. Selv min stedfar har indrømmet, at han sidder af H... til nu hvor hjørnet er sunket ti centimeter.

Og nu er jeg egentlig ligeglad med om der kommer en fortsættelse, for selv om fortsættelser som regel er kedelige i forhold til den første, så er det her nu engang min historie. og i min historie kan der ske hvad som helst.
vi ses i 4'eren

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sofaen 3 er publiceret 23/04-2006 15:01 af Ayo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.