17 år siden

Sofaen 4

Kaos?
Per Z
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Operation
Halina Abram...
4 dage siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
5 dage siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
13 dage siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
ja... så kom 4'eren i min serie...

Jeg må starte fra en ende af, for det her er ikke den lykkelige slutning 'Familien Danmark' drømmer om, det kan jeg lige så godt sige med det samme.
Min stedfar har altid drømt om en lænestol, som han kunne læne sig tilbage i uden at alt hans blod for ham til hovedet.
Hjørnesofaen blev smidt ud, bogstavelig talt, og min mor og stedfar brugte 5500 kr. på to lænestole i sort læder med tilhørende forskammel til hver, og to sofaer i lysebrunt læder. en to-personers og en tre-personers.
Efter at have brugt hele lørdag eftermiddag på at planlægge hvordan de fik alt det ind i stuen, gik bakseriet igang. efter tre timer lykkedes det dem at få den mindste sofa ind. Hurtigt indså de, at de måtte have hjælp, så de ringede efter en ven af familien, Michael. Michael indså dog hurtigt, at han hellere måtte holde sig på afstand, da der hele tiden opstod større diskutioner mellem min mor og min stedfar. lørdag aften så vi Olsen-banden i nye sofaer. Kim sad i sin længe ønskede lænestol.
Grunden til at det var så billigt, var fordi det var fejlvarer. der er fejl både på stolene og på sofaerne. fejlene ligger i, at stolene knirker, fordi de er skæve, og sofaerne er... ja jeg ved faktisk ikke hvad der er galt med sofaerne, andet end at der er fejl på dem begge...
nå, men efter et par uger blev Kim træt af sin knirkende stol, og da min mor allerede havde slået kløerne i den store sofa, måtte han jo lave stolen. Nu hvor han var igang kunne han lige så godt lave den anden også.
Molly fik hvalpe, hun fødte i fødekassen. hun var stor som en hvalros og der kom da også 10 hvalpe, hvoraf 9 overlevede fødslen. Sikke et porstyr midt i sommerferien. Vi har fået afsat alle hvalpene og snakker stadig med enkelte af deres ejere, som sender os billeder, og de har det godt allesammen.
Molly må ikke være i sofaen, hvilket hun har fattet. derfor ligger hun der kun når vi ikke er hjemme, eller om natten. Hvis vi pludselig dukker op, hopper hun hurtigt ned på gulvet og lægger sig, når man så går forbi kigger hun op på en med et blik der siger;'jeg er uskyldig som en nyfødt hvalp'. Det værste af det hele er, at man ikke kan skælde hende ud, med mindre man tager hende i det... nå... men det var sofaerne jeg skulle snakke om.
Min mor har hele den store sofa for sig selv, Kim har en lænestol og så er der kun to-personerssofaen tilbage til mig og min lillebror. Det går også meget godt, og min mor er da også god til at dele, så min lillebror sidder tit hos hende.
I efterårsferien skete så det, vi alle længe har gået og... måske ikke forventet, men jeg vil heller ikke sige frygtet...
Mor og Kim skal skilles.
En større krig brød ud og min mor vandt, ikke den store sejr, men hun fik da krammet på ham til sidst. Vi har også formået at få et lån i banken, så vi kan blive boende på vores lille plet af paradis på jord. Kim... tja... han har tabt og mangler bare at få sine penge. Nu skriver vi December og vi håbede faktisk, at han var flyttet inden for den første måned... men det gjorde han ikke. ´Han har ikke travlt, og han skal jo først have sine penge...
vi håber alle han rejser inden det bliver jul, men lige nu ser det ikke ud til det.
NÅR han rejser, skal han jo have nogle møbler med sig. Og nej, han tager ikke nogle af sofaerne med sig. han tager sin lænestol og tv'et, for det var nemlig hans inden de blev gift, så det er jo fair nok. bodelingen var faktisk det letteste og noget af det første de blev enige om. Det er hele sagen omkring pengene der er de værste...

Hermed slutter min 4'er om sofaen, som nu er blevet til sofaerne.
måske kommer der en 5'er, måske forstætter jeg med en ny titel... hvem ved... lige nu vil jeg bare sige
God Jul! ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sofaen 4 er publiceret 11/12-2006 15:54 af Ayo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.