18 år siden

"Bofælle OG kæreste søges.

poop
Regitze Møbi...
10 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 4 måneder siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
3 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Hvad så?

Jeg tager den fra en ende af:

Min tandpine nærmer sig nu det uudholdelige! Konstant kommer der jag, hvilket får mig til at frygte for min tandlæges bor i morgen. Jeg holder smerten på et menneskeligt niveau men kan sgu snart ikke holde det ud længere. Alting sætter sig fast dér hvor fligen er røget af. Jeg har sgu lige hevet en halv gulerod ud med tandtråd fra råkosten i morges!!! Arhh, men det var edder-stejlme stort.

Mødet med min udlejer, gav mig lyst til at vræle som en baby. Inden i mig selv havde jeg kommet frem til to årsager til at hun ville tale i dag; enten ville hun fortælle mig, at hun var fundet lykkeligt tilbage med sin kæreste, at jeg kunne ånde ud og blive her til verdens ende…eller, at hun ville presse på for at jeg flyttede ud hurtigere end aftalt.

Det var det sidste der stod på hendes tapet! Hun vil købe mig ud og gav mig et tilbud om at betale x antal dadler for hver uge jeg skred hurtigere end vores aftale.

Hvad kunne jeg sige? Hendes penge ville jo ikke give mig noget nyt hjem.

Jeg sagde at jeg da ville tage det med i mine betragtninger…eller hvad jeg nu fik listet ud mellem mine læber, gav hende knus og cyklede ”hjem”.

Det er jo ikke hendes hovedpine og jeg bebrejder slet ikke hende noget som helst (inden i hvor mit uterlige barn lever, HADER jeg hende selvfølgelig og synes det er MØG-uretfærdigt) men som tingene ser ud lige nu, er hendes pres bare alt andet end godt. Jeg har ingen ting i kikkerten kun et lille ”måske” på den lejelejlighed i LH’s bygning.
Okay, så har jeg da lige modtaget 3 mails fra min annonce-agenter på de forskellige boligportaler. Én tilbød et 15 km2 værelse i indre Kbh for 5500, en anden en delelejlighed i Ishøj også til en fornærmende høj leje og en tredje ”søgte bofælle OG kæreste”!!! Men SÅ desperat er jeg vist ikke endnu hehe

Fuck…

Nå men så har jeg siddet på hold herhjemme, da en varme-mand skulle komme og fikse et apparat. WOW…WOW…puha en flot varmemand.

Tror bare jeg er lidt…ja…MIN KÆRESTE ER SØMAND…hvad mere behøves der at sige???

Nu vil jeg pleje mine arme efter selvlemlæstelsen fra træning i morges og glo lidt mere på det gulv som jeg bare ikke gider at støvsuge.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Bofælle OG kæreste søges. er publiceret 08/05-2006 14:14 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.