Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Ahh lykke…eller bare noget der føles lidt rart.
Lykke kan defineres som en oplevelse af et rigtig godt øjeblik, hvor man føler sig let, opstemt, glad, ubekymret…en tilstand hvor man føler noget GODT. For nogle kan lykke være en orgasme, morgenkaffen, lotto-gevinsten, ”manden”, ”kvinden”, en fødsel, en ny cykel ja you name it. JEG tror jeg følte lykke for lidt siden.

Jeg befinder mig hos min mormor. Det har været en aftale længe, at jeg i dag skulle komme og hjælpe hende med forberedelserne til det årlige loppemarked og tro mig venner, det er alt andet end en lille begivenhed her! Naboerne HAR været og kritisere hvordan kaffehjørnet var placeret (til sådanne loppemarkeder er kaffe-hjørnet nok den vigtigste stand) og mormor har kastet sine forbandelser indvendig i mens hun udvendig smiler tålmodigt. Jeg kender hende…

Storbyen har jeg altså forladt for en kort stund men kun indtil i aften hvor jeg kører tilbage, hvis min kærestes bil ikke dør. Den taber vand eller sådan noget!

Tilbage til det med lykke…

Altså stod jeg for lidt siden i mormors have. Hendes have er det mest vidunderlige sted i dette land, i mange lande. Altid har dette sted haft en helt speciel plads inden i mig. Dér stod jeg foran den blomstrende Rododendron-busk og tænkte faktisk ikke på andet end hvor smuk den var, hvor dejlig min smøg smagte og hvor varm solen skinnede på mit ansigt. Alt det rod med andelslejligheden, den møg-uretfærdige sælger, savnet til min kæreste, skuffelsen over nogle man troede ville træde til, skuffelsen over mig selv da jeg ”glemte” antabus-kontoret forleden og derfor ”kom til” at drikke lidt, frygten, uroen ALTING forsvandt faktisk et øjeblik og jeg stod bare og NØD.

Det var min lille lykke.

Desværre kan jeg ikke se showet løbe af i morgen når loppemarkedet sætter i gang. ”Karlo” er ellers enormt underholdende når han lurer rundt fordi han er SIKKER på at folk går og stjæler!!! He-he, helt ærlig! HVEM ville stjæle et hestetrug eller et par brugte træsko. Men jeg skal til fødselsdagsfest og har egentlig ikke lyst. Jo jeg har, jeg er bare pisse usikker på mig selv, genert og bange for at drikke mig så kæmpe-stiv at jeg bliver uterlig. Sidste år til samme fest fik jeg smadret min hånd på en lås (bærer stadig et grimt ar) og op til flere gange kom jeg for tæt på bålet.

Hm, skal op på noget arbejde fra kl 09 søndag morgen så jeg bestemmer jo egentlig selv om jeg skal kvæle mig selv gennem den arbejdsdag med hoved på eller om jeg vil være frisk.

Nå! Mormor og jeg skal have Qinua. Vidste du at de i Afrika mener at denne spise, der er en slags ris, indeholder alle vigtige næringsstoffer og dermed kan erstatte det protein vi får fra kød? Nå men det ved jeg altså.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Qinua er publiceret 09/06-2006 18:04 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.