18 år siden

Forelsket , tvivelende og trist

Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
5 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
16 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
14 dage siden
Skagen
Peter
10 år siden
Sider her og koger ....ikke kun af varme men også af vrede , smerte , sorg og fustrationer ...ja jeg er hammer sur og ked af det .
Jeg burte være vildt lykkelig , tifreds med mit liv , jeg har jo fået den dejligeste kæreste og jeg elsker ham helt vild og aligevel er det ham der gang på gang gør mig ked af det .
Jeg kan ikke finde ud af om det er min egen skyld , om jeg har lukket ham for hurtig og for meget ind i mit liv .
I Hverdagen går det faktisk helt okay ..selvom han på det nærmeste er flyttet ind , det ierterre mig en smule , kan jeg mærke, jeg har brug for tid for mig selv .men her efter ferien kommer der til at ske lidt forandring på det .håber jeg da .
men det der lige nu gør mit trist og ked er en tvivl der gang på gang dukker op , i de små konflikter der til tider dukker op mellem Thomas og jeg .
Jeg har ikke bedt ham om at blive her i så lang tid men den frihed har han taget af sig selv, men han tager sig også den fri hed at bruge det som våben mod mig hver gang han ikke kan trumfe hans vilje igennem, så kan jeg få slynget i hovede gang på gang at han bare kan rejse hjem til sig selv .
Det gør mig vildt ked af det og jeg bliver mere og mere vred inden i, for hver gang det bliver sagt.
Jeg ved ikke længer om jeg kan stole på om han vil mig , eller det bare lige nu er bekvemt for ham at være her hvor, jeg er som gider at bekymmere mig om ham give ham omsorg , og kærlighed . eller om han er her forde han rent faktis , mener det ,når han siger han elsker mig.
Åhhh jeg ved det ikke .....ville så inderlig gerne rådføre mig med min engel ..men jeg formår ikke at finde den ro i min sjæl der skal til, for mine tanker og min sjæl flagre rundt uden hvile fra tidlig morgen til langt ud på natten ....jeg ved jeg skal finde min balance ..min indre ro ..men hvordan ..jeg kan ikke finde ro !!!
Det er ikke altid en dans på roser at være forelsket , for jeg har for vane at træde på tornene ..og de gør så helves ondt ....!!!

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forelsket , tvivelende og trist er publiceret 09/07-2006 21:24 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.