22 år siden

Hjemme igen.....

Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 15 dage siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 14 dage siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Så er vi hjemme igen.........
.......efter en rigtig dejlig uge i det norske. Jeg tror simpelt hen aldrig, jeg bliver færdig med at nyde naturen, roen, stilheden og skønheden deroppe. Alt er så storslået !

Vi startede forrige fredag over middag. Vores bil var fyldt med bagage til en uge samt 2 af vores piger, Lene og Benthe, på bagsædet. Desuden fulgtes vi med vores gode venner, som det var meningen blot at følges med på turen derop, samt evt en overnatning eller to sammen i den hytte, vi havde lejet, men som vi endte med at være sammen med hele ugen, fordi vi hyggede os godt sammen og gik fint i spænd på mange måder. Det var ganske fint....
Turen derop til, hvor vi skulle være, tog ialt 26½ time incl. et utal af pauser til at strække ben, spise lidt, skifte chauffør, sove en smule osv... Vejret var dejligt på hele op-turen, og mine reaktioner efterhånden som vi mødte fjeldene, var som sædvanlig ganske overvældende. Pigerne "mobbede" mig lidt, og Lene's bedste bemærkning: "det er godt, du kan give udtryk for dine følelser, mor ! " fulgte mig lidt hele ugen ......
Vi var dog ved at miste det gode humør, da vi skulle temmelig trætte skulle finde hytten. Vi havde fået opgivet et forkert husnummer, og det drillede lidt, og vi havde fået at vide, at der ville være "en lidt brat opstigning", hvilket viste sig at være en næsten ufremkommelig skovsti (næsten uden sti) på et par hundrede meter i lodret linie. Det var næsten mere end mine rygerlunger kunne holde til, så det satte endnu engang tanker i gang om at stoppe cigaretterne..! Men vi fik langt om længe alt udstyr og bagage slæbt opad - pigerne forbarmede sig og slæbte, mens jeg pakkede ud i hytten.... Hold op hvor var vi trætte allesammen, så min tanke var et varmt bad og på hovedet i seng, men efter lidt god mad og et en øl, var det som om træthedspunktet var passeret, og vi sad der bare på terrassen og småsnakkede længe, inden vi tog os sammen til at gå iseng.
Vi havde rigtig mange gode oplevelser i de næste dage. En af grundene til at vi netop havde valgt dette område af Norge (Evje-området i syddelen), var at vi gerne ville ha' mulighed for at samle og se lidt sten og krystaller, som jo er en af mine/vores store interesser. Mulighederne var mange - vi samlede op og hakkede i fjeldene flere steder, vi var på museer og på udstillinger for at se samlinger, og på hver eneste rasteplads m.m., skulle jeg jo lige bøje mig og se, hvad vejfyldet indeholdt. Jeg var imponeret over at finde granater, amazonit m.v. på disse tilfældige steder, men det er nok så naturligt for nordmændene bare at anvende alt fra fjeldene til hvad som helst, hvor en lille dansker som jeg bliver dybt imponeret hvergang jeg finder noget, der går ud over de almindelige granit-arter. Så mine ønsker om at se og finde sten og krystaller blev opfyldet til fulde.
Derudover brugte vi selvfølgelig masser af tid på både at se og trave i naturen, samt at køre rundt i lokalområdet. Vi var på en dejlig sejltur en dag, og på bytur i Kristiansand en anden dag. Alt i alt en uge fyldt med masser af oplevelser og indtryk.
Aftener brugte vi på hygge med vores venner, der som nævnt blev boende hos os hele ugen. Vi hyggede os over maden, snakkede, spillede kort m.v. flere aftner til ud på de små timer. Det var rigtig godt at være sammen på denne måde - både med venner og børn.
Vi "landede" herhjemme i formiddags efter næsten et døgns kørsel endnu engang, - trætte !!
Så efter udpakning, tøjvask m.m.m. er jeg simpelt hen klar til at gå i seng og sove nu - lige til jeg vågner helt af mig selv engang i morgen...........

Heldigvis er der endnu en uges ferie, før hverdagen kalder igen for alvor.

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjemme igen..... er publiceret 14/07-2002 22:47 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.