18 år siden

Nettoprinsessen del 2

Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Kære DagBob

"Kan du huske her forleden, da ham den lidt ældre herre kommenterede dine ansigtssmykker? Det syntes jeg faktisk var lidt skægt. Jeg skriver sådan en slags dagbog henne på det der internet der, og jeres samtale forleden inspirerede mig til at gå hjem og skrive en lille historie. Kunne du tænke dig at læse den en dag?"

Jepper, det lyder dæleme godt, det ville da være utænkeligt, at Nettoprinsessen ikke ville læse den historie? Hun var på job idag. Sad godt nok ikke i kassen, men stod lige henne ved kurvene, og hun hilste på Bob, da han trådte ind. Yeeeeees....den er god nok, hun ved godt vi skal giftes. Jubiiii.....

Da Bob havde fundet sine indkøb frem, og efter nøje overvejelse lagt den frosne lasagne tilbage igen, man vil jo nødig for primitiv, gik turen til kassen, hvor prinsessen nu havde indtaget sin tronstol. Perfekt timing, ingen kunder i køen bag Bob. Det var nu, hvis det nogensinde skulle være, at Bob skulle træde ud af sin langdistancecharmetaktiktilstand, og ytre ovenstående opfordring til at læse Bobs historie, og samtidig bekendtgøre hans bryllupsplaner.

Men det skulle så åbenbart være aldrig. Det er stadig en gåde, her nogle timer efter, at denne gyldne mulighed for at fremskynde Bob og prinsessens bryllup, kunne passere upåagtet hen. Altså Bob tænkte da på at sige noget, han manglede måske bare lige en lille åbning. Noget i stil med, at hun kiggede op, storsmilede til Bob, og sagde "Hej lækre kunde...er du nu der igen? Du ser dejlig ud idag. Jeg glæder mig til vi bliver gift" :-)
Hvis hun havde sagt sådan, så havde Bob helt sikkert sagt noget. Men det var hun åbenbart ikke rigtigt for alvor indstillet på. Det er vanskeligt at sige hvad der gik galt, måske hun havde glemt at det var hendes tur til at tage initiativet?

Well....Istedet blev det til et (på overfladen)selvsikkert smil, mens Bob forsmået pakkede sine varer i poserne, og forbandede sit manglende mod, og prinsessens "spille kostbar og ikke invitere til bryllup" attitude, langt væk. Hrmpf....møgliv.

Nå, men om ikke andet kan det være, at det vil hjælpe Bob til at slippe af med hans, højst ufortjente, image som en storcharmør. Noget siger i hvert fald Bob, for klog det må man jo sige han er, at den stille langdistancecharmetaktik, måske, kun måske, ikke virker helt efter planen alligevel. Forbandet!!!

Forresten fornemmer Bob, at Netto i Ndr. Frihavnsgade fremover vil opleve en omsætningsfremgang der er ligefrem proportional med tilbagegangen i Bobs privatøkonomi :-D

Bob - Gider snart ikke være kæreste med Nettoprinsessen længere, hvis ikke hun tager sig sammen og siger noget. Basta!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nettoprinsessen del 2 er publiceret 26/07-2006 21:07 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.