Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Ved ikke om jeg har en vragforestilling om, hvad man bør gøre som forældre. Blev noget paf da jeg i morges fik at vide, at den mellemste af Claus´s drenge, som skal starte på landbrugsskole på mandag. Selv skal betale 4400,- som bøger, lægeerklæring og traktorkørekort koster. Ud over det, skulle han også selv købe arbejdstøj og stå for pakningen.
Grunden ifølge hans mor er, at han har haft arbejde det sidste halve år, og derfor mener hun også at han selv skal betale. Den dreng har knoklet røven ud af bukserne, og har ønsket at sparre op til en knallert. Vi har holdt nogle af pengene, så hun ikke fik nys om hvor lidt eller hvor meget han havde. Pga. arbejdet var pengekassen til tøj og sko jo også lukket. Hvilket den mere eller mindre altid har været, da de har fået det meste af deres tøj i jule eller fødselsdagsgaver.

Jeg beordrede Claus til at køre hjem med drengen, og hente den liste som var udleveret i forbindelse med skolestart. Skrev en liste med det som han skulle bruge af toiletsager, og blyanter etc. Og så kunne de ellers bare smutte ud og handle ind.
Han blev simpelthen så glad da han fik at vide hvad der skulle ske, og Claus blev rørt da, han så hans blanke øjne. Kunne til nøds forstå hvis hun havde sagt, at han selv skulle betale noget af det, men sku da ikke det hele. Jeg er rystet, og godt harm. Stakkels dreng…………..Oven i er hun smuttet til Sjælland, da hun blev faster i her formiddag. En begivenhed som åbenbart er vigtigere, end at få sendt drengen ordenligt af sted.

Er spændt på når den anden skal starte på efterskole om 14 dage, om han så også står og mangler alverdens ting og sager. Han arbejder godt nok ikke, og der er ikke de samme krav som til hans bror, men alligevel.

Jeg har altid sørget for at mine børn var pænt i tøjet, og kunne begå sig. At Michelle så i dag gør alt for at springe normerne. Ligger uden for min rækkevidde. Men jeg bliver da lidt stolt, når folk siger ” sikke nogle søde og velopdragne børn ” om min punkerdatter og retarderede søn.

Har taget fri de sidste par dage, og snupper nok også dagen i morgen med. Har sovet aht den sidste uge, og været fuldstændig smadderet. I dag vågnede jeg kl. 06.30 og kunne mærke en længeventet energi. Besluttede at tilbringe dagen i haven. Har været håbløs bagefter derude, og vil i bund inden det begynder at regne. Har vist ifølge metrologerne, til på tirsdag.

Claus mener at det er sidste uges nat kørsel, som har ødelagt søvnen. Jeg vil nok delvis give han ret, men humøret har også haft en finger med i spillet. Den har bestem ikke været i top. Varmen som jeg heller er så gode venner med, kan også få lidt af skylden - nu hvor jeg er i gang ;-)

Vil ind og lægge på langs foran fjernsynet. Trænger til at være god ved min krop, og slappe af. Dagen i haven har givet mere end et fitnesscenter ville have gjort. Av..av..av

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg harmes ( igen ) er publiceret 29/07-2006 20:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.