17 år siden

Kærlighed er som et magisk køkken

haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Jeg har haft nogle dejlige dag i selskab med to af min søsters børn. Rigtig meget hygge! Det helt store hit er når vi finder guitaren frem og spiller og synger. Jeg spiller ikke, men jeg kender nogen der gør :o). I sådan en situation føler jeg virkelig at jeg nyder nuet - jeg morer mig og hygger mig usandynligt meget.

På vores tivoli tur kunne jeg ikke lade være med at tænke på Carsten - har også drømt om ham i nat. Han havde skrevet en mail, hvor han beskrev udførligt, at han havde mødt nogle andre søde piger... lidt spøjst at drømme sådan for jeg føler i store træk at jeg er kommet videre. Har slettet alle mails osv. Men han spøgte også lidt, da jeg var i tivoli - dagdrømte lidt om, at han var kærlig, og at vi var kærester. En side af mig sidder nu og vrisser "barnligt" - det er vist sundt at få mine dagdrømmerier ud, så min indre dommer ikke får magten :o). Jeg kan kun sige at jeg glæder mig til igen at opleve forelskelse og kærlighed.

Er jeg værd at elske? Er der overhovedet nogen, som kan holde mig ud? Det er utroligt - for jeg har masser af selvtillid, og så kniber det nogle gange med selvværdet. Jeg har læst at man skal opfatte kærlighed som et køkken. Altså, du har et magisk køkken, hvor du kan få lige præcis hvad som helst at spise. Du deler gerne ud af maden til alle omkring dig. Hvis der så kommer en og banker på din dør og tilbyder dig pizza til gengæld for at kunne styre og kontrollere dig, så vil du selvfølgelig sige nej tak. Det magiske køkken repræsenterer kærligheden, som er indeni dig. Da du ikke mangler noget er der ikke nogen som kan komme og tilbyde dig f.eks. pizza, og tilgengæld styre dig. Ej, nu bliver min forklaring vist lidt langhåret. Essensen er, at du har al den kærlighed i dig som du behøver - det skal ikke tilføres udefra. Det betyder, at du kan møde en dejlig mand og vælge hans selskab IKKE fordi du savner kærlighed, men fordi du ønsker samvær, kærtegn, hygge, sjov og ballade. Jeg kan godt lide tankegangen. I øjeblikket har jeg et par fyre i kikkerten, og jeg er mere fokuseret på, om de kan lide mig, end hvad jeg sætter pris på hos dem. Interessant...

Det har været nogle skønne dage og en dejlig afslappet uge venter forude - der skal arbejdes men også slappes af.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kærlighed er som et magisk køkken er publiceret 13/08-2006 21:16 af Dansemyg.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.