17 år siden

Mystiske hændelser - eller ren paranoia?????

Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Weekenden er snart slut og den har været noget underlig.

Arbejdede fredag (fredagsfri - igen smuldrede det - hmmm) og derefter hjem og hente tøserne - ud til hesten - som skal have benet røntgenfotograferet på tirsdag (endnu en dyrlægeregning - SUK -) Derefter i Bilka for at købe de sidste ting som J manglede inden hun skulle starte på skolen i dag. Fandt ud af at Bilka er nogenlunde tålelig en fredag aften mellem 20-21 *S*

Derefter ind for at hente min mors hund - som jeg endnu en gang har ladet mig overtale til at passe. Derefter hjem og lave aftensmad - eller skal vi nærmere kalde det natmad.

Gik i seng og blev vækket af en totalt hysterisk hund kl. 1.20. Kunne ikke få ham til at falde til ro - men kunne heller ikke se, hvad han var så vred på. Retningen var hegnet mellem mig og naboen. Jeg håber, at der var tale om en kat eller et andet dyr. Men tankerne kom og jeg må indrømme at jeg ikke er sikker på, at vi ikke igen skal ind i en periode - hvor vi(jeg) bliver overvåget, som det er sket flere gange tidligere. ØV hvor er det træls - dels at jeg har det sådan og får de tanker og dels at det meget vel kan være tilfældet. Jeg færdedes jo i mandligt selskab i sidste weekend i mit barndomskvarter - hvor bl.a. mine eks.svigerforældre også bor.

I går aftes kørte vi ud for at se til hesten og for at se til og fodre vores venners hund (de var til bryllup, hunden fik mad og hesten blev hentet på marken. Og hvad opdager AM så - at nogen har "forsøgt" at flette Ophelias man - ikke noget vellykket job - havde bundet adskillige knuder mm, på den og da den tillige var pladder våd - ja så tog det en rum tid at få den løst op og filtret ud igen - heldigvis uden brug af saks.

Først blev jeg bare skide irriteret - men eftersom jeg fandt ud af at der ikke havde været nogen "kendte" på besøg hos hestene den dag - ja så blev det faktisk ubehageligt at tænke på.

Nå men forhåbentlig finder vi synderen, så vi alle kan få lidt ro i sjælen - vores venner blev både kede af det og lidt urolige - men det kan da ikke være rigtigt at hestene ikke kan gå i fred og ro på marken.

Fik afleveret J på skolen i dag og AM har været i gang med at melde dem til forskellige kurser på ungdomsskolen. Som noget nyt udbyder de et dykkercertifikat kursus i år og det er J meget varm på. Vi fik lavet en aftale med skolen om at det er OK at hun kommer senere de aftner som kurset kører på. Spændende hvad hun kommer til at synes om det.

Nå - håber jeg ser julemænd i juli og det hele er en storm i et glas vand.

Take care derude - hvor end I er *S*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mystiske hændelser - eller ren paranoia????? er publiceret 13/08-2006 20:12 af Fie40.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.