17 år siden

Alle veje fører til Rom

Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er flygtet – meget mod sædvane er jeg stukket af fra det hele. Børn må være store børn og klare sig selv. Pga. forskellige hændelse er jeg kommet rimeligt meget i kontakt med mig selv og mine følelser i disse dage og da jeg stort set aldrig er børnefri, stort set altid har noget på programmet – børnene, hesten, bestyrelsesarbejde mm. samt et nyt og krævende job – hvor jeg selv skal finde ud af alt – ingen oplæring – ingen hjælp at hente hos kolleger, de ved endnu mindre end jeg gør om det meste – ja så tog jeg modet til mig og smuttede en tur over vandet til en dejlig og kær veninde.

Jeg er ikke god til at gøre noget for mig selv – har nok alt for længe gået i flinkeskolen og igennem et langt ægteskab lært at hvis ikke jeg sørgede for alle – ja så skete der ingenting. Det betød så bare at der ikke var nogen der sørgede for mig – heller ikke mig selv, kræfterne blev brugt på de andre.

Jeg kan mærke at det er nødt til at være slut nu – jeg skal til at behandle mig selv meget bedre, blive endnu bedre til at sige fra og til at erkende at mine behov og følelser er lige så vigtige som alle andres. Skal selvfølgelig huske at mit verdensbillede er mit og at det ikke nødvendigvis ligner det andre ser og at mine følelser er mine - noget der foregår i mig og ikke andre steder.

Jeg kan ikke længere gemme mig bag mit panser og i virkeligheden er jeg også helst fri for det panser. Det har godt nok taget mange år at opbygge og der skal sikkert lidt hjælp til at bryde fundamentet ned.

I dag har jeg så overskredet endnu en grænse, men den var vigtig for mig, det kan virke totalt meningsløst og uforståeligt for andre, men for mig var det vigtigt at sende det signal. En form for mental oprydning, og den skal der meget mere til af.

Nå men siden i går aftes er jeg blevet helt ferm til at finde rundt i hovedstaden og omegn. Det er dog ikke lykkedes mig at køre ud og komme hjem den samme vej til der hvor K bor. Men jeg har da fået set lidt af omgivelserne og det lykkedes også for mig at finde Netto i dag og få handlet lidt ind.

Har heldigvis også en rimelig god stedsans, og har da været i Staden så mange gange at jeg ved så nogenlunde i hvilken retninger jeg skal. Har kørt langs søerne i dag. Sjovt – jeg har ofte gået tur omkring søerne som barn, når jeg var på ferie hos min mors moster og onkel. Han var mejerimaskinefabrikant og de boede i en ret stor lejlighed meget tæt på søerne.

K er på arbejde – så jeg har fornøjelsen af mit eget selskab – nå ja også lige K’s PC.

Tjekkede mails i morges, har måttet oprette en webmail, da mit mailprogram er gået i sort. Skal have ringet til hotline – så de kan hjælpe mig på banen igen. Men det er nu lidt fedt med den webmail. Det betyder at jeg kan følge med i vores sag omkring den fremtidige struktur på pasnings- og fritidsområdet. Og her til morgen lå der så en invitation fra den kommende borgmester, som gerne vil have et møde med forældrerepræsentanterne i bestyrelsen. Han synes åbenbart at det er på tide nu hvor vi har indkaldt til borgermøde om sagen. Meget spændende hvad der kommer ud af den sag.

Ellers vil jeg nyde min sjælefred efter mit lille projekt i dag og glæde mig til K kommer hjem, så må vi se hvad vi skal lave i aften – det kunne jo være at vi ender med at gøre byen usikker. Så pas på derude *S*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alle veje fører til Rom er publiceret 18/08-2006 14:34 af Fie40.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.