17 år siden

Den forbudte fest og ømme arme

Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Det med min volley try out bliver aabenbart slet ikke afgjort i aften. Jeg skal derhen igen i morgen og paa torsdag og maaske endda ogsaa Soendag!

Jeg har lige vaeret til tre timers volleyball og det var ikke engang slemt! Jo, jeg er helt vildt oem paa armen lige der ved haandledet hvor man rammer bolden. Tre timer er altsaa helt vildt laenge naar man hele tiden skal ramme en haard bold, av det gjorde ondt, men paa den anden side var jeg underholdt i tre timer og jeg havde tid til og mulighed for at snakke med nogle af de andre fra high school'en.
De var smadder soede og lidt interesserede i hele det der udvekslingsstudent ting! Saa det var bare cool.

Tilbage til traeningen. Jeg har aldrig spillet volleyball foer og jeg maa sige at jeg dummede mig lidt hele tiden - men det gjorde mig ikke saa meget, jeg havde jo ikke selv forventet mere af mig.

Mange af de andre havde spillet paa holdet de foregaaende aar, man skal til try out hvert aar, og de andre dem der er freshmen de havde spillet i mellemskolen saa de fleste havde erfaring -og jeg stank ikke saa meget i forhold til at langt storstedelen havde spillet et aar eller mere.

Det svaereste var at serve, det var ikke lige mig, det havde jeg ikke teknikken til endnu, men det kommer. Jeg haaber vi kommer til at spille kamp under optagelsesproeverne for jeg ER altsaa bedre til kampe end to-mandstraening.
Det der med at staa to mennesker overfor hinanden med 1,5 meters mellemrum og kaste og skyde det er ikke lige mig. Men maa hellere vende mig til det hvis jeg kommer paa holdet.

Snakkede med Rikke, hun siger de laver meget konditraening og styrketraening - det gjorde vi nu ikke, lidt selvfoelgelig men ikke saa meget! Det kunne nu vaere dejligt med sport 2-3 timer dagligt.

Jeg snakker helt sikkert bedre med min sis nu efter Alex er flyttet. Her sker stadigvaek ikke noget som helst (bortset fra volley! :) men ligesaa snart skolen begynder og hvis jeg skal spille volley hver dag og lave lektier og saadan skal det nok blive great! Yeah..

Men problemet er at hendes foraeldre er pisse sure paa hende og hammeren falder i morgen!
Den der fest vi var til, som jeg ikke ville kalde en fest, men anyways. Folk sad jo i deres par og snavede og ogsaa min sis.
Det har hendes foraeldre saa fundet ud af! Er lidt bange for at jeg har afsloeret lidt, jeg sagde bare at det var 'a couple party' men de har ogsaa hoert noget fra mrs. Bonny, der er min vaertsmors bedste veninde og en gosip-girl. Mrs. Bonny har hoert det fra sin datter der er Brittany's (min sis) bedste veninde og saa bryder helvede loes!!

Min soester maa aabentbart ikke kysse med fyrer! Altsaa hun er 17 og i Danmark er den slags da ret normalt.
Var ude at koere med Tricia i dag (moren) og hun fortalte mig at hammeren faldt i morgen fordi det helt sikkert ikke var i orden og det kunne havde effekt paa hele familien. Jeg tror hun mente at det var et daarligt signal at sende at hendes datter var billig.
Det er fuldkommen latterligt, men maaske er det pga. den amerikanske kultur.! Jeg ved det ikke helt.

Britt er blevet forbudt at ses med den pige der holdt festen og Ken og Tricia har endda ringet til hendes foraeldre og skaeldt dem ud og kaldt dem uansvarlige fordi de sad oppe i stuen mens vi unge var nede i kaelderen, det var aabentbart meget unormalt.

Det er vist ogsaa noget med at hvis man har drenge paa besoeg kan man ikke have sin doer til vaerelset lukket, hvis man overhovedet maa tage dem med ind paa vaerelset, nogle tvinger dem til at blive i stuen - og eftersom vi ikke har en stue maa det blive koekkenet.
Jeg har ingen ide om det! Britt har aldrig haft besoeg.

Nu maa vi se hvad der sker. Maaske faar hun stuearrest og hun faar taget sin computer. Det er latterligt!

Maaske skal vi haenge ud med Jean i morgen, tror nok det var hans navn er ikke sikker, jeg har moedt ham en enkelt gang men jeg har ingen ide om hvem han er. Nu maa vi se!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den forbudte fest og ømme arme er publiceret 16/08-2006 04:43 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.