17 år siden

Jeg mangler venner!!

Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Nu har jeg snart vaeret her i USA en maaned. Jeg har ikke faaet kultur chok endnu, jeg har heller ikke vaennet mig til at vaere her endnu. Det er maaske fordi jeg var 14 dage paa forcampen og nu har vaeret 13 dage hos vaertsfamiien.

Jeg savner forcampen fordi der bare skete noget hverdag, hver time, hvert minut faktisk. Jeg savner alle de venner jeg fik der, og jeg savner alleremest at have noget at lave.!

Her hos familien er det straks mere stille og roligt - jeg maa jo indroemme at jeg faktisk ikke har nogen venner - endnu.
Jo, Brittany min sis, og maaske ogsaa Nicole fra Volleyball traeningen, men Nicole kom med paa holdet (saadan en skide freshman) og jeg kom ikke paa, saa derfor kan det godt vaere det venskab blegner lidt. Desuden er Nicole typen der er venner med alle saa man kan nok aldrig faa saa meget tid med hende, tror hun har travlt med de andre freshmen og vil da hellere vaere venner med nogle juniors ligesom mig selv, har bare ikke rigtig moedt nogle endnu.

Jeg ved at der er en 10-15 stykker fra volleyball jeg kan sige 'hi' til paa gangen, men jeg foeler mig stadigvaek alene og det vaerste er at jeg ikke kan goere saa meget ved det foer skolen starter her om 5 dage!!

Det er lidt ufedt altid at vaere online, at hoerer paa alle dem hjemme i Danmark der er begyndt i 1.g eller 2.g. Dem der har muligheden for at finde nye venner og FESTE...

Gad vide om jeg overhovedet kommer til at feste det her aar?
Altsaa fester er der nok af, jeg har vaeret med til en, og skal til 3 andre - 2 i september og en i november, alle sammen teen-foedselsdage, hvor foraeldrene overvaager.
Det er ikke fest i mine oejne.

Jeg er bange for at mine vaertsforaeldre skal forbyde mig at se mine venner, hvis jeg finder nogle der er gang i (slemme folk i deres oejne). Jeg ved de er strenge for har set dem give Brittany stuearrest bare for at kysse en fyr, og de saa det ikke engang, jeg ved ikke helt hvor de ved det fra, men det er noget pis!
Hun er 17 og flytter paa college naeste aar.

Ok, mit eneste rigtige indtryk af amerikanske teenagere er maaske stadigvaek fra American Pie filmene, men der proever de da at miste deres moedom foer de skal paa college..
Jeg ved ikke om de maaske bor i en by, hvorimod vi trods alt bor paa landet.

Sidste aar da jeg tilbragte mit aar paa efterskole i Jylland, kunne jeg da godt maerke at jeg var ret forgiftet af at have levet i en Koebenhavnsk forstad hele mit liv, i forhold til den gang boender der gik paa min skole.

Jeg tror det haenger lidt sammen med at de taenker sig mere om foer de goer noget dumt, fordi der kun er vist (lille) antal mennesker i den by(/omgangskreds) de har - saa vis man laver noget med en kommer det ud i hele byen og man skal se hinanden i oejnene hver eneste dag indtil man er faerdige med gymnasiet.. :)

Mens jeg var paa efterskole koebte jeg en de toej fordi mine to eneste bukser faldt fra hinanden og jeg havde generelt brug for lidt varmere toej - jeg har faktisk regnet ud at jeg brugte 5700 kr. paa toej sidste aar, det er da slet ikke galt!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg mangler venner!! er publiceret 18/08-2006 19:31 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.