Grænseløs ferie...

8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
16 dage siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Så er vi hjemme igen fra ferie. Vi kom tilbage igår søndag og det var faktisk dejligt at være tilbage. Min mand og jeg har været på ferie på Rudbøl Grænsekro siden tirsdag. Ren afslapning, selvom vi havde vores kanin Nuser med. Rudbøl Kro er et af de steder, hvor man godt må have sin kanin, hund eller kat med på ferie.

En af dagene besøgte vi Trøjborg slotsruiner og bagefter kørte vi hen til Højer Sluser, hvor vi først spiste frokost. Bagefter satte vi os på diget og nød udsigten og lod Nuser løbe på græsset (i snor, altså).

Vi havde faktisk godt vejr de fleste dage vi var der. Det var kun 2 dage at det regnede. En af dagene prøvede vi den svømmehal, der var på Rudbøl Grænsekro. Det var ingen succes. Det eneste plus ved den svømmehal, var bassinets rimelige størrelse og vandets dybde. Alt andet var bare et stort minus. Omgivelserne var ikke noget særligt at råbe hurra for. Hvide, kedelige vægge - der var overhovedet ikke gjort noget ud af indretning eller noget for at gøre det lidt hyggeligt. Der var lige hængt nogle store hvide skilte op med baderegler, der også gjorde opmærksom på, at al svømning foregik på eget ansvar. Der var ingen opsyn med svømmehallen, bortset fra når de kom og låste og låste op et par gange i døgnet. Men de to nok værste ting vi lagde mærke til var, at på væggen tæt ved bassinet, hang en stor kasse der indeholdt rensningsanlæget. Ergo var der strøm i den kasse, men den så ud til at sidde lidt løs på væggen og hvis den faldt ned i bassinet...og der var ingen opsyn... Ja vi tænkte jo bare vores. Den sidste ting - af de værste - var den stige som man skulle ned af for at komme ned i bassinet. For det første sad en løs. For det andet manglede det miderste trin, hvilket man først fandt ud af når man var så uheldig at træde ned af stigen, med den konsekvens at man slog sig når man gik ned af stigen. Men når man så endelig var i det dejlige vand, så var det jo dejligt at svømme. (jeg elsker faktisk at svømme) Min mand og jeg var i svømmehallen i ca. en time inden vi var tilbage på værelset.

Men en god ferie det har det da været trods alt og et lille smut over grænsen er det da også blevet til. Men nu er vi hjemme igen og det er nu alligevel dejligt. Vi havde fået en god nabo til at tømme vores postkasse for os og se lidt efter vores hus. Og da vi kom hjem i går så vi, at han sørme også havde slået vores græsplæne for os. Det var altså pænt gjort af ham, for det havde slet ikke bedt ham om, men han er sådan en rar mand. Og da han kom for at aflevere nøglen, inviterede vi ham på en kop kaffe og vi sad og snakkede i en times tid. Vi havde også en lille gave med hjem til ham som tak for hjælpen: En flaske whiskey der hed Double Q. Den blev han rigtig glad for. Det er rart at have gode naboer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grænseløs ferie... er publiceret 22/08-2006 01:36 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.