den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 19 dage siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Ja nu er weekenden jo ovre og begge fødselsdage er overstået.

Lørdag var jeg først til fødseldag hos min lille nevø, der fyldte 1 år. Det startede kl. 12.00. Han fik en masse gaver. Jeg havde købt nogle dublo-legoklodser til ham - som han straks spredte ud over hele gulvet, da hans far åbnede pakkerne. Og så havde jeg købt en lær-og-føle-bog til en på hans alder samt en lille lyseblå t-shirt med teksten "Hvis du synes jeg er fræk, så vent til du ser min FAR !" Den t-shirt kunne jeg simpelthen ikke stå for da jeg så den i butikken og både min bror og de andre gæster grinede da også. Jeg er sikker på at min nevø havde en alle tiders 1-års fødseldag - selvom han måske ikke vidste at han havde fødselsdag. Men hvad - vi andre vidste det og vi har billeder vi kan vise ham senere...

Ved 17.00 tiden var jeg nød til at bryde op. Jeg skulle videre til dagens fødselsdagsfest nr. 2

Min veninde gennem mange år, R., fyldte nemlig 35 og havde inviteret mig og 2 andre veninder.
Jeg skulle overnatte hos R. og hendes mand og det skulle L. og hendes mand også. Da de var kommet kørte R.s mand os (R., L. og mig) ind til Århus hvor vi mødtes med K. på Cafe Faust.

Der havde R. reserveret bord til os 4 piger og vi sad og hyggede os, snakkede, spiste, drak og havde det virkelig sjovt fra ca. kl. 19.00 til kl.22.00. Og udenfor øsregnede det bare, så da vi skulle til at gå, spurgte R. tjeneren om vi ikke kunne låne sådan nogle gennemsigtige regnjakker som vi havde set en af tjenerne der gik udenfor og samlede stole ind havde på. Og tjeneren i baren var rent faktisk så sød, at han gik ud bagved for at høre ad, men kom tilbage med det svar at det kunne vi ikke. Nu skal det så siges, at vi havde fået noget at drikke på det tidspunkt: en velkomstdrink inden maden og delt 2 flasker hvidvin, så humøret var allerede i top hos os alle.

Nå men vi gik udenfor og det regnede så heldigvis ikke. Vi gik og snakkede om hvor vi skulle gå hen. Og det endte med, at vi gik hen på et spillested som R. og K. kendte. Det hed SHARKS. Der købte vi også en drink hver imens vi ventede på at komme til at spille. Så blev der et bord klar - og så fik jeg lært at spille pool ! Noget jeg aldrig har prøvet før i hele mit liv, så jeg var ret usikker, men R. lærte mig det og viste mig hvordan jeg skulle gøre osv. og det endte med at være ret sjovt. Eller også var det sjovt på grund at de veninder jeg var sammen med - jeg ved det ikke. Vi havde det bare sjovt. Efter 2 spil stoppede vi og gik hen til et andet spil der hed Air hockey. Der skulle man komme mønter i for hvert spil, men det var da mindst lige så sjovt, selvom man kun kunne spille 2 af gangen. Et par gange røg den der lille blå plastik dims af bordet og hen under poolbordet bagved og jeg tror nok, at de fyre der stod der var lidt småsure på os, men hvad - vi havde det sjovt.

Derefter gik vi igen ud for at se om vi kunne finde et eller andet sted. Vi snakkede om noget med noget live musik, men det var kun to af os der var kendt i Århus. De andre to af os havde aldrig før været i Århus, så det var lidt svært at gå der og finde ud af hvad vi skulle. Men så kom vi tilfældigt forbi noget der hed noget i stil med Thorups Kælder eller sådan noget. R. og K. sagde, at der aldrig kom nogen der og det skulle vi lige se, og så gik vi derned. Og ganske rigtig. Der sad en enkelt person dernede da vi kom. Vi købte endnu en drink hver og satte os ved et bord. Endten må vi have haft en god effekt eller også passer det ikke at der aldrig kommer nogen der. I hvert fald varede det ikke længe så begyndte der snart at komme folk. Stedet lukkede kl. 2.00 og vi blev siddende til de lukkede.

Kort inden havde jeg måtte sige til R. at jeg havde glemt min medicin hjemme hos hende. (ups) Jeg havde trukket det så længe jeg kunne for jeg ville ikke ødelægge vores sjove aften sammen, men nu kunne jeg altså ikke trække den længere, for jeg var begyndt at føle den der summen i mine fødder og det er den første advarsel. Så R. ringede efter sin mand og han ville så tage medicinen med, når han kom og hentede os. K. ringede også efter sin kæreste. Hun ville også hjem.

Så vi sad der til kl. 02.00 og da de lukkede gik vi hen til det sted hvor vi skulle hentes og ventede resten af tiden. R.s mand kom nu hurtigt og jeg fik min medicin. Vi var hjemme omkring ved 2.30 tiden. Jeg havde fået tildelt deres kontor som gæsteværelse og gik i seng næsten med det samme. De andre sad vist op i stuen i et kvarters tid inden de også gik til ro.

Næste morgen vågnede jeg ved 7-tiden ved lyden af små barnefødder der trampede omkring og lyden af larm og og råben og lyden af børn der legen. Ok, tænke jeg så er de nok oppe alle sammen. Så jeg stod op og gik op omkring kl. 8.00. Men da jeg kom op, var de eneste der var oppe børnene og R.s mand og L.s mand. Så jeg gik ned og for at sove lidt mere. Stod op igen ca. 9.30. Der var L.s mand så ved at dække morgenbord og snart efter kom både L. og R. Vi sad alle og spiste morgenmad sammen og det var hyggeligt. Derefter tog L. og hendes familie afsted og kort efter skulle jeg afsted.

Jeg kørte hjem til mine forældre, der kun bor 3 kvarters kørsel derfra. Jeg fik frokost og gik ind og sov endnu et par timer til ca. 15.30. Efter eftermiddagskaffe og lidt snak kørte jeg videre hjem til mig selv og min mand, som ikke havde været med denne weekend.

Men det har været sjovt at være i byen med min veninde R. og hendes veninder. Jeg har faktisk ikke - når jeg tænker over det - været rigtig i byen siden min egen polterabend i 1999. Og dengang var det også min veninde R. som jeg var i byen med. Men hvem ved måske kan R. lokke mig med en anden gang...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Party-Weekend er publiceret 15/08-2006 00:03 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.