17 år siden

2 maaneder i verdens stoerste hul?!

Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
7 dage siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 5 dage siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nu sidder jeg alene i min vaertsfamilies koekken endnu en gang. Jeg kan maerke hvordan desperationen for at komme vaek den omklamrer mig! Jeg hader at kede mig, og jeg ved, at kedsomheden snart rammer mig - en ganske ulidelig rastloeshed, som jeg ikke synes hoerer sig til, naar man er en ung teenagepige, men har jeg noget valg herovre?

Jeg har vaeret ude at 'shoppe' med Tricia, Brittany og Torin. Jeg koebte de daglige noedvendige ting som shampoo, balsam, saebe, tampax, tandboerste, tandpasta. Det var nogle sindssyge prises, jeg brugte den samme portion penge, som jeg ville bruge i Danmark. Det er maerkeligt, for jeg har vaennet mig til, at et par jeans koster 20-30 dollars = 120-180 kroner. Naar jeg kommer hjem til Danmark, saa faar jeg et hjerteanfald over priserne.

Naar jeg sidder alene og keder mig, saa taenker jeg paa Danmark. Hvad jeg kommer hjem til, og hvad jeg skal lave? Jeg glaeder mig til at have Lyngby Storcenter og KBH lige indenfor raekkevide. Jeg glaeder mig til at faa et job. Jeg glaeder mig til at se mine venner. Jeg glaeder mig til at moede nye mennesker. Jeg glaeder mig til at starte paa Gladsaxe Gymnasium. Jeg glaeder mig til saa meget. Men al den glaede maa vente, jeg har vaeret her i 2,5 maaned, og jeg har 9.5 maaneder tilbage.

Jeg kan vaelge at soege om at blive EF returnee. Hvis jeg goer det, saa skal jeg arbejde paa EF campen i Vermont. Det ville jeg rigtig gerne da jeg forlod Vermont campen i august, nu er jeg blevet usikker. Det ville betyde, at jeg skulle blive her i 2 maaneder mere, og det ville ogsaa betyde, at jeg i den anden ende kun ville have ca. 1 uges sommerferie i Danmark foer gymnasiet ville begynde.

2 maaneder i St. Mary's County i sommerferien, hvor high schoolen er lukket og elverne er paa ferie? Det virker meget kedeligt og urealistisk! Paa den anden side saa har jeg garanteret rigtig mange venner paa det tidspunkt, og maaske ville det endda vaere muligt, at tage paa roadtrip med dem!

En uge i Danmark foer skolen starter virker som al for lidt tid til at faa pakket ud og hilst paa alle mennesker igen. Paa den anden side, saa gider jeg jo heller ikke, at jeg skal kede mig hjemme i Danmark. Hvis jeg kommer hjem tidligt i juni, saa kan jeg ikke regne med, at der er andre hjemme hele sommerferien. MEN Jeg regner med, at jeg ville tage et job, hvis 2 maaneder foer skolestart ville vaere tilfaeldet, og saa ville jeg have massere at lave, og jeg ville moede mange nye mennesker...

Brittanys irriterende veninde kommer ikke i dag og heller ikke i morgen! Det er dejligt! Grunden er mindre dejlig. Bonny vil lave noget hendes familie alene med vores. Saa jeg kan heller ikke have Rachel med, som jeg have planner om at tage med tidligere. Jeg maa se at faa planlagt noget med Rachel! Hun virker dejligt skoer.!

Jeg glaeder mig til at haenge ud med Jessica i morgen, og Washington DC er da heller ikke, det vaerste sted i verden at haenge ud!

Jeg har taget mig sammen, og har fundet nogle engelske boeger jeg kan laese. Saa jeg kan forbedre mit engelsk.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 maaneder i verdens stoerste hul?! er publiceret 07/10-2006 22:40 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.