17 år siden

En aften med Stephanie (kan hun flyve?)

Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 time, 32 minutter siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
24 dage siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
'Jeg har kolosalt meget hjemve, og efter sidste uge hvor jeg begyndte at faa fysiske smaerter (kvalme, mavepine, hovedpine) og hvor jeg begyndte at foele mig alvorligt psykisk nedbrudt, har jeg valgt at tage hjem.'
Saadan har jeg lige modtaget en mail fra min veninde. En herlig pige, der ligesom jeg selv er udvekslingsstudent i USA.
Hendes ord betyder rigtig meget for mig! Jeg har valgt at tage hjem, de ord runger i mit hovede, og jeg taenker paa, hvor svaer en beslutning det er at lave... Jeg har ikke selv haft styrken til det.

Mit forhold til min vaertsfamilie bliver daarligere, for hver dag der gaar. Jeg foeler ikke, at jeg hoerer hjemme her. Jeg har ikke lyst til, jeg har heller ikke overskud til, at hygge snakke med dem og bygge et forhold op, naar vi hoejst har 2 timer sammen om dagen.

Jeg er lige kommet hjem efter en herlig dag, og de er alle sammen gaaet i seng. Jeg foeler mig saa forfaerdeligt alene herovre, og alle deres skydepisoder paa skolerne skraemmer mig saa meget. Generalt bare alle de mord, der sker herovre..
Men jeg har ikke styrken til at tage hjem!

Det gaar ogsaa bedre nu, end det gjorde tidligere paa ugen, og end det gjorde i sidste uge, det hele gaar fremad, men det er en uendelig langsom proces.
Jeg er en meget utaalmodig person, det er min vaerste egenskab, og det at tilvaenne sig en ny kultur og skabe sig en helt ny omgangskreds kraever taalmodighed.
Jeg tror, at jeg lider af kulturchok, der dog endnu er i en mild form.
Jeg er ogsaa begyndt at omtale min vaertsfamilie meget daarligt, og folk har sympati med mig, men jeg vil ikke lytte til mig selv!

Trods mit svingende humoer, som i grunden altid er trist paa bunden, der har jeg praesteret at opholde en positiv facade paa overfladen..
Det gav mig muligheden for at haenge ud med Stephanie i dag.

Hun har en bil, og hun koerte to af sine venner hjem - Jamie og Justin. Jamie er 17, og Justin er 14. De saa begge to ud som og opfoerte sig som 10-aarige boern.
Jeg stirrede forvirret paa de to boern vi havde siddende paa bagsaedet.
Inde i mit hovede taenkte jeg: 'Hjaelp, hvis Stephanie er venner med de smaa unger, saa har jeg da ikke en chance!'

Vi satte ungerne af, og hun koerte os hjem til hende. Hendes hus er stort og lyseblaat, jeg hilste paa hendes foraeldre, og vi gik op paa hendes vaerelse.
Hun viste sig at vaere meget mere genert, end jeg nogensinde havde forestillet mig, at hun kunne vaere! Hun virkede saa frisk i klassen, men endnu engang: Det er fandens svaert at bedoemme folk udfra de faa minutter om dagen man kan snakke sammen i klassen.

Jeg holdt samtalen igang, og jeg kunne maerke at hun var usikker. Hun smilede genert og jeg kom op med de fleste samtale emner, det var ikke saa naturligt, vi manglede en slags kemi. Jeg stirrede paa uret 15.30 - jeg havde sagt til hende, at jeg nok skulle vaere hjemme kl. 22 (det skal man herovre). Jeg klare den aldrig saa laenge!

Jeg saa, at hun havde en yearbook, og jeg fik hende til at vise mig hendes venner - der var overaskende faa. Hun sagde, at hun ikke var saa meget til hele high school dramaet, og hun udpegede mange som sine gamle venner, men hele den der drama ting hun snakkede om, havde aabenbart oedelagt en hel masse venskaber.
Hun snakker dog, med nogle af dem jeg ogsaa snakker med, saa dem snakkede vi lidt om, og jeg spurgte hende spoergsmaal om visse personer, som jeg er nysgerrig efter at vide mere om..

Min teori om hvem der er de rige/snobbede/cheerleading-bitches holdt rigtig meget stik. Det er dem, der styrer skolen, og jeg ved, at jeg aldrig bliver rigtig populaer herovre, for jeg har ikke en far, der ejer det firma, hvori de andres faedre arbejder!

Stephanie tog mig ud at spise, og det var rigtig hyggeligt. I loebet af aftenen begyndte hun, at aabne lidt mere op for mig. Stedet hvor vi spiste var en retro-dinner. Temaet var rigtig fedt, unikt og gennemfoert, og det var mere end den gennemsnitlige fast-food restaurant, som der er saa mange af herovre.

Hvis jeg troede, at jeg har spist usundt de andre dage, saa tog jeg fejl - intet slaar i dag! Skolefrokosten i dag var pepperoni-pizza, daase fersken og kakaomaelk. Paa dinneren delte vi en lille pizza, der var lille, men virkeligt tung, og vi spiste is til dessert!
Deres isdessert var en hovedret i sig selv, den var bare enorm, vi fik hendes yndlings. Brownies med chokoladecreme, vanilieis og floedeskum.. Det smagte rigtig godt, men ingen af os kom taet paa at spise halvdelen af det vi fik serveret!

Bagefter tog vi til biografen hvor vi saa 'Employee of the month' den var super sjov!
Jeg er dog bange for det sted, der har vaeret flere skudepisoder deroppe, og politiet holder konstant vaek deroppe, men der skete heldigvis ikke noget.!

Jeg endte med at komme hjem kl. 22, tage et bad og skrive dette, nu er kl. 23!

Brittanys veninde fra Viginia kommer i morgen. Hende kan jeg virkelig ikke lide. Jeg har planer om at sove laenge, og saa finde ud af, hvad Jessica skal lave. Det er saa maerkeligt, at vi ikke har frokost sammen mere, jeg ser hende bare aldrig!

Jeg savner nogle friske og skoerer mennesker, hvor gemmer de sig henne?! Jeg arbejdede sammen med Erica og Presley i engelsk i dag, det gik meget godt, de er maaske ikke saa snobbede, som de ser ud til at vaere!

Min ugentlige test i Global DP gik rigtig godt denne gang, de spoergsmaal som vi havde virkede som noget jeg kunne genkende!

Forresten fik vi karakterer i dag!
Engelsk, B
Cont. Issues, A/B (A paa det ene papir og B paa det andet?!)
Psychology, B (!!!! Hvordan gik det til?! YES!!)
Health, A (miss Denmark og mrs. Williams passer vist godt paa hinaden! Hehe)
Global DP, C (ok, det er bedre end jeg havde frygtet!)
Theatre A - selvfoelgelig! :)
Yearbook A - nemlig!

Molly og jeg lavede vores engelsk lektier i yearbook i dag. Vi har det nu meget hyggeligt sammen, jeg maa lave noget med hende en dag, hun er maaske lidt for cool (afslappet) til mig, men hun har mange venner, saa maaske er det maaden, at foerer sig frem paa herovre!?

Jeg har lektier til weekenden, puha, jeg gider ikke, men jeg har vel ikke saa meget andet at lave, hvis jeg ikke kan vaere sammen med Jessica i morgen!

Jeg slaar min vaertsfamilie, hvis de fortaeller hundene, at de skal hoppe op i min seng i morgen kl. 8-9! Jeg vil sove laenge, for jeg har ikke andet at lave, og bare fordi de gaar i seng kl. 9 betyder det jo ikke, at vi andre goer!

Jeg kiggede paa mulighederne for at tage til Australien i andet semester, det kan man ikke. Det er USA i foerste semester og saa Frankrig/Spanien/Tyskland i andet. Jeg snakker kun tysk, og hvem gider at tage til tyskland?! Det ligner jo Danmark!

Stephanie proever at overtale mig til, at lade hende flyve os til hendes soesters hus i Virginia Beach i en rigtig lille flyver! Jeg stoler paa hende i en bil, men en flyver!? Det kunne nu vaere ultimativt fedt, jeg er bare ikke saa glad for flyvere og slet ikke de smaa!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En aften med Stephanie (kan hun flyve?) er publiceret 07/10-2006 05:11 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.