17 år siden

Flashede for laerer

Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder siden
Jeg har ikke saa meget hjemve lige for tiden, men mit humoer skifter meget.
Jeg har faaet lidt af mit mod tilbage, og jeg er klar til at kaempe, for at finde ud af, om jeg skal blive i USA, eller om jeg skal tage hjem til moar i Danmark.

Jeg er ved at blive venner med Molly. Jeg tror, at hun er en vigtig person at blive venner med, for det virker som om, at hun er populaer, uden egentligt at vaere rig og snobbet. Det er et problem herovre, alle de populaere er nolge rige bitches. Der kommer jeg aldrig til at passe ind.!

Jeg snakkede med Laura i dag, det er giga laenge siden, at jeg har haft kontakt med hende. Min smukke blondine veninde, men hvad sker der i hendes liv? Det virker som om, at gymnasiet er en stor mundfuld for hende, og at hun er meget stresset.

Jose er begyndt at 'slaa' mig med hans boeger og saadan, naar vi moedes paa gangen, saadan en umoden leg mellem de to koen. Jeg er interesseret i at vide, hvad der ligger bag, men jeg tror, at han er lidt for kedelig til at forhold for mig? Paa den anden side, saa er han 18 aar, og han har en fantastisk vaertsmor, der koeber ham sprut, og han er jo en festlig og positiv person, maaske jeg skulle give ham en chance? Han er i hvert fald heller ikke grim!

Jeg snakkede ogsaa meget mere med Tania i dag, det var dejligt, for Jessica snakker saa godt om hende, men jeg har aldrig rigtig snakket med hende. Hun er ogsaa tysker. Det var vildt dejligt at snakke med hende, og jeg tror, at vi har en del til faelles. Det kunne vaere fedt at haenge ud med hende, Jose og Jessica en dag. Maaske endda ogsaa have Nick og Taylor med - 3 drenge og 3 piger, jo det kunne vaere fedt!

Stephanie og jeg har en aftale! Yes! Hun har aabenbart fortalt sin mor om den glade danske pige, der gaar paa hendes skole, som kommer og besoeger hende paa fredag - og hvor skoent er det lige!!

Jeg savner min egen mor saa meget, og vores 1-mail-om-dagen, er snaert ikke nok for mig! Men det skal det vaer(!!), en mail om dagen burde vaere rigeligt! Jeg havde lyst til at ringe til hende baade i gaar og i dag, men indtil videre, der har jeg holdt mig fra det!

Jeg har faaet meget mere haab paa, at jeg kan klare hele aaret, og ihh hvor jeg glaeder mig til den naeste sportssaeson starter.! Saa faar jeg endelig noget at lave hver dag efter skole. Det er ogsaa bare dejligt at foele, hvordan jeg kan lave nye venner hver eneste dag. Det vigtige er bare den positive energi, der har vaeret lav nogle dage (rigtige moegdage!), men nu er den tilbage paa toppen!

Jessica og Tania gaar til try out paa basketball, men jeg tror ikke, at jeg joiner dem, for det er altsaa ikke lige min sport. Paa den anden side, saa er det klart mere en holdsport end svoemning er det!?
Det vigtige for mig i sporten herovre er vennerne. Det er en perfekt maade at haenge ud med sine venner paa, og det giver oven i koebet motion!

Puha, jeg spiser bare saa usundt herovre, der er ikke rigtig noget alternativ. Det er rigtig slemt, men efter to maaneder, der kan jeg da stadigvaek passe alt mit toej.! Hvis jeg saa bare begynder til sport i november/december saa gaar det nok ikke helt galt!

Jeg kan slet ikke finde ud af, at det er oktober allerede! Det foeles ikke som om jeg har vaeret vaek hjemmefra i 2 maaneder og 17 dage! Det er ogsaa 20-30 grader udenfor, og solen skinner (stort set) hver dag!

Jeg er super glad i dag, for der er mange, der har givet mig komplimenter, og jeg har haft en god dag, og jeg snakker med nogle i de fleste af mine timer. Det virker saa mystisk for mig, at elementaere ting som nolge at snakke med, er noedvendig for mig at taenke paa og proeve at opnaa. Jeg anede ikke, hvor meget jeg havde hjemme i Danmark, men man ved aldrig hvad man har, hvis man ikke har vaeret vaek fra det.

Og forresten! Hvad sker der lige med Joe, han er begyndt at sige en del soede ting til mig - skoent - men vi har faaet skiftet pladser i vores time, saa jeg har ikke rigtig haft mulighed for, at snakke med ham i flere minutter i traek! Jeg ved bare, at han har en kaereste eller i hvert fald, saa havde han en for 1 maaned siden. Hvor trist er det lige?! Han er nu ikke vildt laekker (ligesom Jose), men han er ok, og han er da meget soed :I
Dagens kommentar: 'De haar er rigtig flot, Jeanettee.'

'You are awesome' den saetning hoerer jeg flere gange dagligt! Herligt! Folk synes, at jeg er ultimativ ccol!

Mr. Williams og jeg havde en lang 'diskussion' i dag, om hvorvidt det, at man kan se en skulder er seksuelt. Vi skal have vores arme daekket herovre, mens vi er i skole, det var en sjov diskussion.
Jeg blev ved med flashe for ham (i hans oejne, jeg bliver nu ikke ligefrem pinligt beroert over at vise ham min skulder eller at loefte op i min bluse, saa man kan se en del af min ryg/mave), og han grinede bare til mig..
'Ohh my gosh mr. Williams, I can see your feet, you turn me on!!'
Han begyndte at snakke om, hvad der taendte ham! Det var bare for meget.! Han fulgte mig rundt om footballbanen en hel omgang, foer han gik op i kommentater boksen, og begyndte at raabe kommentarer ud over hele stadionet.
'Miss Denmark I am watching you!' Hvorefter jeg lod som om, jeg hev min bluse af.
'Woohoo, dette er bedre end cheerleaderne!'
'Looking good down there!'
'Miss Denmark are you drunk again! You know that you cannot drink over here, right!? Unless you know someone who is 21 or more and wants to get you drunk!'

Jeg kan ikke helt finde ud af, om han er for meget! Det er han, vis han serioest mener, det han siger, men det tror jeg ikke, at han goer, for saa ville han ikke vaere dum nok til at raabe det ud overfor hele klassen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flashede for laerer er publiceret 04/10-2006 23:51 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.