17 år siden

Nye kræfter - jeg er en fighter!

Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
29 dage siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 25 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 12 dage siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Mit liv herovre ser lidt bedre ud i dag - det er utroligt, som det skifter! Den ene dag foeler jeg mig doemt til helvede, den anden dag er det ok, og maaske er tredje dag en jubel!? Jeg kan jo altid haabe!?

Engelsk er stadigvaek meget kedeligt! Der er bare ingen, der snakker i den klasse - og hvad nytte er det, at jeg sagtens kan snakke med Molly, naar hun sidder i den anden ende af klassen?
Jeg haaber bare at jeg faar et B i engelsk - saa er jeg glad, men jeg laver ikke mine ting grundigt nok til at faa det.. Desvaerre er jeg ligeglad!

Jeg kan maerke, at jeg er blevet saa meget bedre i Contemperary Issues! Mit engelsk er blevet bedre, saa jeg har meget nemmere ved at foelge med! Jeg er lidt ked af, at jeg sidder helt ovre i det andet hjoerne nu. Foer sad jeg i det ene hjoerne, men jeg havde dog Cassandra lige bag mig. Nu sidder jeg alene og varsity cheerleaderne er de naermeste.! Mrs. Liverman! Hvorfor!?

Psykologi, hvorfor tog jeg det?! Fuck, det er en nedtur hver eneste dag. Lige nu laver vi gruppearbejde, og jeg arbejder sammen med Brittany Hooker (det kan hun jo ikke goere for!) og Jose fra Columbia. Det er ok, jeg faar da snakket, men jeg kan ikke finde ud af de to!
Nogle gange tror jeg, at Jose synes jeg er soed, og vi hilser altid, me andre gange, der synes vi begge to, at den anden virkelig siger noget crap.
Brittany glor maerkeligt paa mig en gang i mellem, og jeg synes ikke, at hun er saa spaendende, men andre gange, der virker det, som om hun har mange venner!

Health er sjovt. Vi leger med skridttaellere for tiden, saa i dag skulle vi bare gaa rundt om football banen.
Jeg gik sammen med Shelby. Jeg startede med at gaa sammen med hende, Heidi og min vaertssoester, men min soes er for langsom, saa mig og Shelby endte med at gaa fra dem.

Det overraskede mig, at vi havde saa meget tilfaelles. Hun virker saa bitter i timerne, naar jeg altid hilser paa hende med et smil, men maaske er hun bange for, at jeg goer grin med hende?
Hun er i hvert fald soed og sjov, og tja, hun er jo ogsaa ny paa skolen og i omraadet, selvom hun dog er amerikaner.

Mr. Williams forklarede mig reglerne for football, han snakker stadigvaek rigtig meget til mig i forhold til de andre elever, men han er ikke saa Miss Denmark mere. Jeg tror lidt, at han er skuffet over, at jeg ikke 'leger' mere med ham. Jeg ved, at han har mange smukke piger fra skolen, som ser op til ham, og han virker som typen, der ville udnytte det..

Jeg endte med at faa Shelby's telefonnummer, og saa kan jeg jo finde paa noget at lave med hende en dag!

Hvis jeg skulle vaelge en klasse, som jeg skulle have alle mine fag sammen med, ligesom vi har det i Danmark, saa skulle det vaere min Global DP class. Folk derinde virker soede, selvom vi laver en del i timerne. Jeg kender ogsaa en del derinde fra: Katie, Jackie, Brandon, Stephanie og Jose, og der er mange andre, der virker soede.!

Jeg er meget taet paa, at have en aftale med Stephanie om, at vi skal haenge ud sammen en dag.
Det skulle have vaeret i morgen, men hun skal babysitte (amerikanske teenagere, faar de nogensinde et liv?!). Hun har en bil, saa vi kan rent faktisk selv bestemme, hvornaar vi skal vaere sammen. Jeg regner med, at det bliver paa fredag. Hun sagde, at hun maaske inviterer en Justin og hans soester med - det goer mig ikke noget. Jeg vil gerne proeve, at vaere alene med Stephanie, men paa den anden side, saa mange som muligt saa meget sjov som muligt!

Til frokost sidder jeg sammen med Sammi og Lindsey (og Ashley og ? ups!). Vi har det meget sjovt sammen, selvom de ikke er de sejeste typer. Jeg skal nu nok til homecoming sammen med Sammi og Lindsey og nolge andre, saa saa slemme er de heller ikke.. Hehe
Jeg koebte skolefrokost igen i dag, min mor har overbevidst mig om, at det er bedre, at jeg bare spiser noget usundt, og saa taber det naar jeg kommer hjem, end at jeg naegter, at spise noget herovre, fordi al mad er ulaekker!

Teater er rigtig sjovt. Katie er en genial manuskript forfatter, og jeg er en genial skuespiller (hehe). Jamie og Nicole er super soede. Saa haenger vi selvfoelgelig paa Andrew i det her projekt. Han er godt nok irriterende og noerdet, men Katie har et for stort hjerte til at give ham den kolde skulder.
Jamie og Nicole ignorerer ham, det er lidt interessant at se, for jeg troede ogsaa, at de var super venlige overfor alle, men jeg tog aabenbart fejl.
Jack er en anden situation. Han maa vaere 9. eller 10. klasser, og han bliver ved med at sige, hvor cool jeg er. Det er nu meget underholdende.
Jeg kan ikke helt finde ud af, hvor jeg staar med Erik. Alle andre synes, at han er en lille irriterende noerd, men jeg kan nu godt snakke med ham selvom han er lille og irriterende..

Yearbook er hyggeligt. Jeg snakker meget med Lauren og Lindsey, og jeg snakker ogsaa lidt med Laura, der er ret snobbet, og Becca der har ret saa travlt.
Jeg hang nu ud med Molly i dag, hun er vist ret populaer, men jeg tror nu, at jeg er ved, at blive gode venner med hende. Det er meget fedt, men uha, hun taenker meget over, hvad andre mon synes om hende.

Jeg keder mig om eftermiddagen, naar skolen er slut. I dag har jeg skrevet mange mails, og set lidt Gilmore Girls, her er virkeligt ikke andet at lave. Jeg er saa skuffet over livet herovre, og det kan klart maerkes i mine mails hjem. Jeg er meget spaendt paa hvad folk svarer. Jeg har undgaaet, at skrive hjem i lang tid, fordi jeg ikke foelte, at jeg havde nok positive ting at skrive, nu har jeg bare skrevet alt lortet, som det er!

Jeg har det dog allerede bedre i dag. I gaar der graed jeg bare. Jeg gik faktisk i seng omkring kl. 8-9 stykker, og saa laa jeg bare og graed. Det var forfaerdeligt, men jeg rejste mig op igen i morges og kaempede videre! jeg er jo en fighter, selvom jeg ikke har haft brug for det paa efterskolen sidste aar, og jeg har glemt en del af kine tricks.

Jeg er ikke klar til at tage hjem endnu, jeg skal lige kaempe kampen, og hvis jeg vinder den, saa vil jeg vaere staerkere end nogensinde, naar jeg kommer hjem, og det siger slet ikke saa lidt, og det ville vaere fuldkommen vidunderligt!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nye kræfter - jeg er en fighter! er publiceret 04/10-2006 02:58 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.