17 år siden

Isolations helvede

Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Israel
Salomon
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Jeg hader folk, der skriver dagbor hundrede gange om dagen - men nogle gange har man virkeligt brug for det!

Jeg har ikke rigtig faaet noget at vide endnu! Om noget som helst. Da EF-Boston ringede til mig i gaar, var jeg saa frustreret, at jeg bare tudede og forsvarede mig selv, men jeg havde svaert ved at forklare hende, at jeg ikke havde vaeret taet paa, at goere noget at det jeg blev beskyldt for.

I nat da jeg vaagnede (igen igen - jeg sover saa daarligt, fordi jeg konstant er bekymret og usikker paa min fremtid!) og taenkte det igennem, der kom jeg til at taenke paa, at de beskyldninger ikke kunne vaere om mig, det var latterligt, og Tricia sagde jo ogsaa, at det havde hun aldrig sagt! (Men herovre kan jeg ikke stole paa nogle - hvorfor skulle de sige, at hun havde sagt det, hvis hun ikke har, det ville ikke give dem noget som helst, det er jo ikke mobning i 9. klasse det her, det er det alt for virkelige liv.)
Jeg er en smule bange for, at de har lavet en kaempe fejl, og at de beskyldninger er om en anden! Kan det ske?! Det er mig naermest ligegyldigt nu!

Tina fra EF-Danmark proever at faa mig flyttet nu.. Men det skal hun goere gennem EF-Boston, der tror at jeg er en tyran. Ok, det vedroere mig alligevel! Damn

Jeg har ikke faaet nogen rigtig tilbagemelding fra Danmark endnu, andet end at de arbejder paa det, og at jeg faar svar i eftermiddag eller i morgen tillid.! Det er jo ogsaa fint nok, kl er bare 13 i Danmark nu, og jeg havde haabet paa, at jeg kunne faa noget at vide foer jeg tog i skole, jeg kan ikke rigtig kontrollere, hvad jeg siger for tiden af grimme ting, og min fremtid er endnu usikker!

Jeg tror ikke paa, at EF-Boston vil hjaelpe mig, men jeg tror paa Danmark. LANDSKAMP! :p
Nu bliver det naesten komisk, men det er det ikke, det er pisse haardt, og jeg har svaert ved ikke at pakke min kuffert nu.!
Jeg haaber at Danmark kan faa lidt indflydelse paa hvad de goer herovre, men jeg tvivler lidt paa det.

Ok rolig nu, det vaerste der kan ske er, at de bliver ved med at anklage mig, og saa tager jeg bare hjem - de SKAL sende mig hjem, hvis jeg oensker det, der er ikke noget det hedder, at problemerne skal loeses (vel?).

HVIS jeg bliver flyttet, saa ved jeg ikke engang, om jeg virkelig kan klare det. En hel ny tilvaerelse, og selvom det er i samme land, saa maaske i en anden stat, hvor tingene haenger anderledes sammen. En ny familie jeg skal faa et forhold til, og endnu en hel ny vennekreds der skal bygges op helt fra bunden!
Jeg kan altid tage hjem, hvis det ikke gaar, det skal jeg kunne - det er jo ikke et faengsel det her, selvom det indtil videre har mindet om isolationsfaengsel..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Isolations helvede er publiceret 12/10-2006 13:04 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.