17 år siden

Aldrig mere..

brænde
Peter
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
5 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Igen ved jeg ikke hvad jeg skal skrive.. Hmm.. Er endelig kommet ordentlig igang med stilen.. Faktsik snart færdig.. Og er egentlig ganske tilfreds med resultatet.. Hmm.. Not.. Det noget lort.. Som bare skulle skrives.. Og nu er den snart færdig.. Heldigvis.. Så står det så bare på tysk stil næste weekend.. Hulens.. Og biologi.. Og kemi.. Arj, det bliver da bare en alletiders weekend, hva..? Not..

Tænker på N.. På hvad det kunne have været.. På hvad jeg troede det skulle være.. Hvad der skete.. Hvad der kunne være sket hvis jeg havde holdt min mund.. Havde det mon så bare forsat som det var..?? Ville jeg så ikke bare blive mere såret når jeg fandt ud af at han ikke havde følelser for mig.? Men han kunne selvfølgelig også modsat, have udviklet flere følelser for mig.. Så jeg var blevet lykkelig.. Havde han så måske droppet hende den anden.. (Som jeg har fundet ud af at jeg kender.. Øv).. Ville jeg falde endnu mere for ham? Måske komme til at elske ham.. Åhh. Grum tanke..

Belief makes things real
Makes things feel, feel alright
Belief makes things true
things like you, you and I

Var det kun min tro jeg byggede det på.? Noget jeg bare forstillede mig.. Var det der aldrig rigtig..? Troede jeg bare at jeg endelig havde fundet en der faktisk holdte af mig..
Holder han stadig af mig, som han siger.. Åhh..

Har så mange spørgsmål.. Så mange ting jeg ikke forstår.. Hvorfor sagde han at han savnede mig, ville ønske jeg var der.. Manglede mig til at putte med, nusse med.. HVorfor kyssede han mig.. Hvorfor holdte han mig i hånden.. Tog mig ind til sig, hvis han alligevel ikke mente det.. Forstår det bare ikke.. Troede bare det skulle være os.. Det ville bare have været perfekt.. Men nej..

Aldrig mere forelske mig.. Det medbringer for mange tårer.. For mange bekymmelser.. Vil ikke igennem det en gang til.. 2. gang er værre en den 1.. Hvordan bliver 3. gang så ikke..?

Er godt klar over at jeg har mega ondt af mig selv.. Men må man ikke også godt det.. Bare lige nu..

Åhh.. Aldrig mere..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Aldrig mere.. er publiceret 22/10-2006 20:10 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.