17 år siden

Kyssede Bruce Willis

Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Ups. Var på anden date i går og kom til at kysse Bruce Willis-lignende hobbyheavybassist i tætsiddende skjorte på forræderisk lækker overkrop (ja, nu håber jeg sandelig ikke, han holder til herinde, for så kan han vist godt læse sig til, at det er ham). Der er vel grænser for, hvad man kan modstå. Kyssede ham nok til at opdage, at han har en tatovering øverst på brystet. Min far ville få hjertestop, hvis han vidste hans datter kyssede med en tatoveret mand, også selvom han i princippet er ganske almindelig vestjyde med 8-4 job.. og øh altså medlem af et heavyband. Uha, havde næsten glemt, hvor svimmel man kan blive. Lang tid siden, at nogen mand har rørt ved mit ansigt. ELSKER når en mand rører ved mit ansigt. Eller begraver fingrene i mit hår. Det er faktisk næsten noget af det bedste, jeg ved.
Man kan sige meget om min adfærd, men det korte af det lange er, at jeg har fat i den lange ende. Er gladere i dag og havde overskud til kærlig pjat med eksen, da han kom og skulle hente et par ting i dag. Jeg fandt nogle gamle breve helt tilbage fra mine teenageår, det var så sjovt at læse dem. Breve fra højtelskede venner, der stadig kan få mig til at grine, brev fra den hollandske surfer, der kom sejlende til den lystbådehavn, hvor jeg var havnemester som 15-årig, fra min første tyske kæreste, fra en af de engelske soldater, som jeg så vm sammen med i 86.

Det var dengang vi var tre piger til fest på en sønderjysk kaserne med 100 engelske soldater. Og der var alle de mange, mange breve fra min meget forelskede eks, der dengang troede på, at vi altid skulle være sammen. Hvor lavede vi meget fis dengang, havde vores helt interne sprog og legede så meget. Vi var sådan et par som alle sukkede over. Vi var så søde sammen, syntes de. Så harmoniske... det ideelle par. Så gode til at finde ud af tingene. Hvad fanden skete der med de to, der var så perfekte sammen? Tjah, det nytter vel ikke at spekulere så meget mere over det. Der skete vel cirka det samme som for alle de andre, der røg i svinget. Men efter at have læst brevene fra dengang tænker jeg også, at det dog har været en overvejende god tid, som jeg vil huske tilbage på med glæde... og lige nu også med et temmelig kraftigt stik i hjertet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kyssede Bruce Willis er publiceret 05/11-2006 20:51 af Ronja.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.