17 år siden

Lad grisene leve!

En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Jeg stener så meget, det er lørdag aften og normalt ville jeg vælte rundt til en eller anden forfest nu, men der er en milliard ting der har ændret sig!
Jeg mangler faktisk venner! Seriøst, mine venner bor totalt langt væk, og dem der ikke gør, hmm, de har ligesom fået skaffet sig et andet liv, mens jeg har været i andre dele af verden!

Det er så hårdt at komme tilbage, men lige nu er det især festerne, der mangler! Jeg er ikke blevet inviteret til en eneste, jeg har endda hørt at der er fester nogle steder, og tja, jeg har da ikke ligefrem modtaget en invitation!

Det er selvfølgelig også mig selv, der har valgt at tage ferie-break indtil jeg skal på skole her i januar, men jeg havde faktisk forestillet mig, at jeg ville have sindssygt travlt med alle mine venner og dertil hørende fester! Men nej! Så godt et øje har livet slet ikke til mig lige for tiden!

Jeg kom til at tænke på noget, det der med teenage pigers vægt. Jeg har en veninde, der i lang tid har haft problemer og har overspist, så meget at hun ikke kunne klemme sin popo ned i de rigtige modestørrelser. Nu har hun så tabt det, og hun var til reunion med sin gamle folkeskole, og hvad så!? Nogle af pigerne kommenterer hendes vægt tab, hvilket jo er lækkert, men der faldt også nogle rigtig dumme kommentarer!
'Guuud hvor har du tabt dig! Eeej, så kan du da komme med på club her på fredag!'
Nå ok, så det kunne hun ikke før eller hvad?!

Jeg skal da ikke selv lægge skjul på, at jeg har taget på selv, og at jeg ikke bliver inviteret til så mange fester som før i tiden, men jeg tror, at i mit tilfælde der har det også noget med min egen selvopfatelse af gøre. Jeg gider ikke rigtig flirte med fyrene og bitche pigerne på sammen måde som dengang, og derfor har jeg ikke så høj respekt credit.!
Desuden er jeg på en måde ikke i daglig kontakt med nogle mennesker, så vores aftaler er exclusive, og derfor bliver jeg sørgeligt nok ikke tænkt på i sammenhæng med weekendens fester.

Jeg håber lidt, at jeg kan tage mig sammen til en højere grad af menneskelig kontakt med folk inden jeg tager på højskole, men om ikke før så kommer kontakten jo selv til den tid!

Julehyggen har lagt sig over mit lille hus, og min mor og jeg har været på juleshopping noget af dagen, og nu pakker vi gaver ind, mens vi leger lidt med noguat og marcipan. Jeg er ikke så vild med den slags, så jeg leger lidt med Marabou-chokolade og til al skam har jeg næsten spist en halv plade. Jeg tror, at jeg engang har hørt at man skal gå (eller er det løbe) 30 km for at forbrænde en hel plade, så jeg mangler lige 15 km! Jeg har ganske vist shoppet igennem idag, men mon dog, at jeg har nået de 15 km!?

Til sidst vil jeg lige komme videre i min egen retfærdiggørelse af, at jeg ikke spiser grisekød, hvis jeg kan undgå det! En gris mentalitet svarer faktisk til et 3-årigt menneske barns, så jeg synes bare, at vi skal lade grisene leve i deres mudderpøl, og så kan vi spise okse, fisk og fjerkræ.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lad grisene leve! er publiceret 09/12-2006 20:00 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.