When heaven calls, Im coming too

Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Jeg er færdig. Jeg er færdig. Dansk terminsprøve. Jeg er færdig. Skrev et essay. Jeg er færdig. 2½ side. Gik efter 2 timer. Vi havde 6 timer til det. Jeg er fucking færdig. Men det er lige meget. Den betyder ingenting, jeg skrev og skrev og skrev og skrev. Og så kunne jeg ikke mere. Så gad jeg ikke mere. Og sådan er jeg. En af dem der går når jeg ikke kan og gider mere. Måbende sad de andre så. For jeg er flittig. Jeg er produktiv. En af dem der skriver, og får 9 eller 10. Ved ikke hvad jeg får denne gang. Synes den var god, men kunne have taget tusinde andre ting med ind. Kunne så meget. Men jeg gik.
Pludselig sad jeg der, med 2½side og tænkte: TADAAAAH. Flloooot Stella. Men hvad faen. Livet er ikke karakter. Livet er at leve. At have muligheden for det....

Bliver ved med at køre rundt inde i mit hoved. En sætning: It's very kind of all those powers to feture love without design. Smukt. Det er genialt. Det er alt hvad det skal være. Alt hvad sætninger kan være.

Jeg var lykkelig igår. Da jeg var på vej hjem fra pilates, eller i det hele taget på vej hjem for første gang den dag kl halv 7, gik jeg og tænkte at jeg var lykkelig. At det var her lykken fantes og at hvis det var nu det hele skulle ende, så ville jeg dø lykkelig.
Idag har jeg fået styr på en masse. Min mor havde lavet en liste over ting jeg skulle lave. Gøre køleskab og bil og den slags rent. Det eneste jeg mangler nu, er bilen. Og det er ok, den er ikke hjemme, så der er undskyldingen.
Er i fuld gang med Ole Henriksens Forny dig! Der er mange gode råd, men han er godt nok en ekstrem med nogle ting. Jeg håber at den kur der er mod bumser på ryggen virker. Det ville altså være rart hvis jeg kunne slippe helt af med dem, selv om det her de sidste måneder er blevet meget bedre.

The Verve, har syndet, og downloadet den. Hørte den er blevet kåret til verdens mest sørgelige sang. At den har den indvirkning, at hjertet kommer til at slå langsommere og sådan noget. Altså 'the drugs don't work'. Den er smuk. Den er altså rigtig smuk. Men synes ikke det er den sørgeligste sang der findes. Jonny Cash, med Hurt, den er værre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget When heaven calls, Im coming too er publiceret 20/12-2006 16:24 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.