Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg følte mig virkelig snydt her i sommers, når jeg så mig i spejlet.
Jeg som boede i en sydlig, sommersmuk, amerikansk stat, hvor solen skinnede hver dag, burde være mere brun end jeg nogensinde har været, men min krop var hvid og bleg.
Hver morgen blev jeg mødt af solens stråler som en glad morgenhilsen, men der var en distance mellem mig og solen - jeg var altid spærret inde i et hus, det hus, som jeg senere har refereret til, som mit isolationsfængsel.

Mht. solen var mit problem, at jeg boede i en skov, (efter sigende den selv samme skov, hvori 'Blair Witch Projekt'-filmene er optagede), og jeg kunne ikke lige ligge mig ud i haven, for de mange træer skyggede for solen.
Jeg var aldrig uden for det skide hus, og hvis jeg var, så jeg var som regel godt solbeskyttet indenfor min high schools mange murer.

Nej, solens stråler fik jeg ikke meget glæde af i sommers, så nu er det tid til revanche.
Heldigvis er jeg ikke fyldt 18 år endnu, så jeg får stadigvæk adventsgaver i løbet af december (selvom jeg selv skal give min mor adventsgaver tilgengæld - snyd hun er over 40!), og i søndags fik jeg en bodylotin med en svag brunende effekt.

Jeg var meget mistænksom, da jeg prøvede den for første gang for to dage siden.
Jeg havde skrækbilleder i hovedet, hvor jeg ville blive helt orange, eller jeg ville ende med at være orange-brunlig i områder og hvid-bleg i andre områder. Men fuck, hvor det virker godt!
Det er så nemt at påføre, fordi det er en bodylotion, og jeg bliver den samme nuance over hele kroppen, og farven er optimal brunlig, den er slet ikke gul-orange. Det er herligt, at kunne snyde sig til den sommerlige farve, uden at skulle stege i solariets rør.
Jeg tror på, at denne metode er sundere end kunstig sol, men jeg kan godt blive lidt mistænksom over, at jeg smører hvid creme ind i huden, der forsvinder og efterlader en brun farve...

Jeg havde en aftale med min far i går, og den blev ikke aflyst! Det er første gang i flere år, at jeg har haft en aftale med ham, der lykkedes første gang, vi havde aftalt den.

Vi tog i centeret og kiggede efter sportstøj til mig, jeg mangler sportstøj, for mit sidste blev stjålet i sommers. Nitte!
Jeg kunne finde en sød T-shirt, men så kigge på prisen - 350 kroner og tænke - min dyreste T-shirt, skal fandme ikke være en, jeg sveder i stykker!
Jeg endte med at gå tomhændet ud af centeret, men jeg har planer om, at købe et par Everlast bukser fra Sparkz, når de kommer på januar tilbud!

Bagefter gik vi i biffen, hvor vi så 'Royal Casino'. Den var trods mine fordomme god! Jeg kedede ikke, og jeg der aldrig ser action film, synes jo at hvert stunt vat specielt.
Det gjorde selvfølgelig heller ikke noget at Mads Mikkelsen var med.
Han er blevet bedre til engelsk, siden jeg så ham i King Athur, men man kan høre at han taler meget dansker fladt...

Min far har lovet mig, at han kommer juleaftensdag og måske også første juledag, så vi kan se nogle film sammen. Jeg hader normalt at sidde stille i flere timer, men når jeg er sammen med min far, er det en fin erstatning for te, kaffe og lange samtaler...
Vi skal se 'Da Vinci Mysteriet', 'Ondskab' og 'Saw 1-2'. Jeg glæder mig helt sikkert, men jeg tør stadigvæk ikke stikke næsen for højt op efter det skal lykkes.

Jeg vejer mig om morgenen hver onsdag, det er i dag! Det er dejligt at se min vægt gå ned, efter jeg spiste så meget crap i USA. Nu kan jeg erstatte sygt farvede cornflakes med fiberige cornflakes om morgenen, mens jeg kan udskifte skolefrokost (pizza/chicken nuggets og tatotots -pomfittes i firkanter-) med salat, og jeg kan udskifte færdigretter med en salat om aftenen. Mellemmåltiderne hedder ikke længere McD miklshakes, müslibarer og slik, men frugt, smoothies og gaio.
Min amerikanske kost var helt sikkert en 8-årig drøm, men jeg nyder faktisk at spise de sunde danske råvare, det giver mig så meget mere energi...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stik mod min forventning! er publiceret 20/12-2006 11:20 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.