Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
3 dage siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 25 dage siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
I nat havde jeg en underlig drøm. Alle drømme er vel næsten underlige, men den her var underlig, fordi jeg drømte at jeg købte ind. Det er vel underligt at drømme om normale ting? Jeg ville ud og købe ind til nytårs aften. Jeg gik rundt i et supermarked der mere lignede et kæmpe lagersalg. Jeg kom forbi nogle blå, sukkersøde popcorn som jeg ikke kunne lade være med at stoppe i munden, selv om jeg havde dårlig samvittighed. Jeg blev bare ved og ved med at spise butikkens blå popcorn. Skovlede dem i mig. Så var der nogle der kiggede på mig, og jeg satte skyldbevist resterne af kræmerhuset som popcornene havde været i, ned i min kurv. Det var jo ikke forkert når jeg ville betale for det. Så kom jeg forbi noget saftevand som jeg lige måtte smage på - for man køber vel ikke noget hvis det ikke smager godt? Det gjorde det faktisk ikke, så jeg ville egenlig ikke købe det, men nogen havde set mig smage på det, så selvfølgelig måtte jeg lægge plastickoppen med saftevand ned i min kurv. Jeg gik forbi nogle mini-majs der hang sammen som en bananklas og overvejede om jeg skulle købe dem.

Det sælsomme er ikke drømmem i sig selv, for man drømmer så mange ting, det underlige er at jeg i nat drømte mig pinlig berørt i en butik, og i dag da jeg rent faktisk ville ud og handle ind til nytår, opdagede jeg oppe ved kassen at jeg ikke havde min pung med. Det var underligt. Det er som om min drøm forsøgte at advare mig i nat om at min handletur i dag ikke ville gå som den plejer, om at jeg ville føle mig til grin. En forudanelse?

Iøvrigt husker jeg også svagt noget andet jeg drømte i nat, om en mindre by med 2 rækker huse. Byen er formet som et øje, dog uden at det lukker ved enderne. Den er så lang at det tager en halv dag at gå fra den ene ende til en anden. Der findes ingen biler, ingen vej og kun få cykler.
Det er faktisk anden gang inden for nogle få dage jeg drømmer om den by, jeg havde bare glemt første gang at jeg drømte om den. Første gang drømte jeg at der nærmest kun boede 17-19 årige kvindlige modeller som kæmpede mod hinanden, var onde mod hinanden. I nat drømte jeg noget med en mand, jeg ved ikke om jeg handlede ind i hans butik, eller for ham eller hvordan vi var forbundet i drømmen.
Det er kedeligt ikke at kunne huske mere, men forhåbentligt jeg arbejde på at huske mere af mine drømme - det hjælper når jeg skriver dem ned dag for dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sælsomt er publiceret 28/12-2006 18:39 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.