Amerikansk Fooooooooooodballllllllllllll

Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Så blev det endelig tid igen. Jeg skal i aften side og se ikke mindre end to fodball kampe efter hinanden. :) Det er bare så dejligt.

Endelig er sesonen igang igen. Jeg kan næsten ikke vente. De startede faktisk med et brag af en kamp i Torsdags. Jeg har været lidt nede siden. Jeg ville så gerne have set den. men ingen af vores tvkanaler viste den. :(

Og så var det endog med Bon Jovi før og i halvegen af kampen. øv øv øv.

Men nu kommer de endelig igang. Og jeg glæder mig bare så meget. Jeg har holdt sukkerfri dage de sidse tre dage. Og nu skal det være. Efter aftensmaden cykler jeg på tanken og hente to tons slik. et par sodavand og lidt mere slik :) Og kl syv går det så løst.

Greenbay Packers lægger ud. De er mit ynglingshold og de skulle gerne vinde over Atlanta Falkons.
Og omkring 10 starter så ST. Louis Rams. De er også kanon. De var med i Super Bowl sidste år. men blev kun nr. 2. Men de spillede en utrolig kamp der blev afgjort i sidste sekund. I år starter de med Denver Bronkos. Det skal også nok blive en god kamp.

Så I må alle hygge jer. Og er der nogen der kan og vil se dem er det på TV ZULU og de starter kl. 19.00 Dog er der gameday kl 13.55 Der fortæller de om de kampe der allerede er spillet. Hvis jeg er heldig viser de et langt klip fra torsdagens kamp. :)

Kan I have en god aften

Birgitte

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Amerikansk Fooooooooooodballllllllllllll er publiceret 08/09-2002 09:14 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.